Tekirdağ’da 4. kattan düşen yaşlı adam hayatta kaldı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Tekirdağ’da 4. kattan düşen yaşlı adam hayatta kaldı
Tekirdağ Çorlu’da televizyonunun antenini ayarlamak için 4. katın çatısına çıkan yaşlı adam, istikrarını kaybederek 2. katın çatısına düştü.

Mucize yapıtı hayatta kalan yaşlı adama birinci müdahale olay yerinde yapıldı.

Yaralının eşinin ise, “Çıkma o çatıya, dedim; bir daha de beni dinlemedi” demesi dikkat çekti.

ÇAMAŞIR ASMAYA ÇIKAN YAKINI TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Olay, Havuzlar Mahallesi Ay Sokak üzerinde meydana geldi. 73 yaşındaki Mehmet Şen, televizyonu çekmediği için 4. katın çatısına anten ayarlamaya çıktı. Antenle uğraşırken bir anda istikrarını kaybeden Mehmet Şen, iki katlı bir konutun çatısına düştü.

Yaralı yaşlı adam, bir süre daha sonra balkona çamaşır asmaya çıkan bir yakını tarafınca fark edildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sıhhat ve polis grubu sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ve polis takımlarının sayesinde çatıdan indirilen yaralı yaşlı adam, sıhhat takımlarının birinci müdahalesi daha sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YARALININ EŞİ: “ÇIKMA O ÇATIYA, DEDİM; TEKRAR ÇIKMIŞ”

Bacağında kırıklar oluşan Şen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili konuşan Mehmet Şen’in eşi Sebahat Şen, “Televizyon çekmiyordu. Tutturdu da çatıya çıkacağım diye. Çıkma, dedim; bir daha çıkmış” diye konuştu.