“Temptation Island” sunucusu eski fotoğrafını paylaştı

semaver

New member

Lola Weippert neredeyse her gün güncel fotoğraflarını paylaşıyor. Şimdi geriye dönüp bakıyor ve kendisini birkaç yıllık bir fotoğrafla karşılaştırıyor.

Instagram’da Lola Weippert’i takip eden herkese genellikle bikini veya tayt fotoğrafları verilir. “Das Supertalent” sunucusu, kanalını neredeyse her gün yeni resimlerle dolduruyor ve ayrıca birçok hikaye çekiyor, bu sayede 600.000’den fazla takipçisi genç kadının günlük hayatına çok yakın. Ama şimdi 27 yaşındaki, ondan uzun süredir görmediğiniz bazı fotoğraflar yayınlıyor.

Lola Weippert kendini kendisiyle karşılaştırıyor

Bu nedenle, gönderideki moderatör, RTL dome şovu “Temptation Island” ın yeni sezonunun çekiminden gerçekten memnun. Bu yüzden formatın dördüncü sezonuna şimdiden liderlik ediyor. Bunu, şimdiki görünümünü geçmişle karşılaştırmak için bir fırsat olarak görüyor.

Fotoğraf galerisinde birkaç kez sola kaydırırsanız, 27 yaşındaki oyuncunun yeni çekilmiş bir fotoğrafını göreceksiniz. Orada turuncu ve mor renklerde akıllıca kesilmiş bir elbiseyle poz veriyor. Ancak Lola, yanına 2020’den eski bir fotoğrafını da koyuyor. Farklılıklar hemen fark edilir. Lola bugün ağartılmış ve saçlarını omzunun üzerinden atarken, dört yıl önce hala doğal koyu sarı renkte uzun doğal bir yelesi vardı.

“En Büyük Günaha”

Gönderi hakkında şöyle yazıyor: “Formatın böyle bir başarıyı kutlamasından ve insanların her yıl daha fazlasını aramasından çok mutluyum. Ayrıca ‘Günaha’ bağımlılığına kapıldım. Çünkü moderatörlük yapıyorum. Bu, dördüncü yıl için, 2020, ‘Temptation Island’ için sunucu olarak ilk görevimdi ve bu yıl dördüncü yılımız ve gösteriye ev sahipliği yapmayı her zamankinden daha çok seviyorum.

Sayısız takipçiniz yeni ve eski fotoğraflara bayılıyor. Komedyen Ines Anioli, sosyal medya gönderisinin altında “En büyük cazibe – Lola Weippert” yazıyor. Bir kullanıcı “Şimdiye kadarki en güzel moderatör” diyor. Bir başkası şöyle yazdı: “Vay canına, üçüncü resim. Michelle Hunziker’a çok benziyorsun!” Moderatör karşılaştırması birkaç kullanıcı tarafından beğenildi.