semaver
New member
Tenisçi doğum gününü kutluyor ve ayrıca hayranlarına bir hediye veriyor. Angelique Kerber kameralar önünde hamile pozu veriyor.
Geçen yıl Ağustos ayında ABD Açık’tan kısa bir süre önce Angelique Kerber, şaşırtıcı bir şekilde yarışmayacağını açıkladı. Ancak iptalin nedeni daha güzel olamazdı: tenis yıldızı ilk kez çocuk bekliyor. O zamandan beri Kerber, hamileliğinin tadını spot ışıklarından uzakta çıkarıyor.
Ancak 18 Ocak’taki 35. yaş günü vesilesiyle şimdi çok özel bir fotoğrafını hayranlarıyla paylaşıyor. Profesyonel sporcu, Instagram’da ilk kez bir bebek yumruğuyla karşımıza çıkıyor. Siyah bir elbise ve yüksek topuklu ayakkabılarla bordo bir fonun önünde bir bar taburesine yaslanmış poz veriyor. Dar kumaş, vücudunun halihazırda yuvarlak olan ve sevgiyle elini koyduğu merkezini özellikle iyi bir ışıkla aydınlatıyor.
Angelique Kerber, yüzünün her yerinde ışıldadığını gördüğü için şanslı. “Hayatımın bu özel zamanında doğum günü dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. Tüm bu iç açıcı mesajları aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi olan şu ki, bu yıl hepsini okumak için daha fazla zamanım var” diye yazdı 35- resim için yaşında.
Profesyonel atlet, “Muhtemelen 18 yaşıma girdiğimden beri ilk kez Melbourne’da parti yapmıyorum” diye açıklıyor. Şu anda yapılmakta olan “Avustralya Açık’taki geleneksel doğum günü pastasını” özlüyor, “ama kalbimde Avustralya’dayım ve 7/24 tenis izliyorum” diye temin ediyor.
Doğumdan sonra geri dönüş planı
Bu arada hamilelik, Angelique Kerber için kariyerinin sonu anlamına gelmiyor. Aksine, şimdiden geri dönüş planları üzerinde çalışıyor. Sport Bild’den 35 yaşındaki oyuncu, “Sanırım yıl sonunda geri döneceğim. Wimbledon’dan çok New York’a benziyor, ancak Wimbledon’da mümkünse orada da olduğu gibi,” dedi. 2018’de kazandığı en sevdiği turnuva Wimbledon 3 Temmuz 2023’te başlıyor. 2016’da zafer kazandığı ABD Açık ise 28 Ağustos’ta başlıyor.
Bebek baharda doğacak. Basında çıkan haberlere göre, çocuğun babasının Frankfurt am Main yakınlarında yaşayan bir fitness girişimcisi olan Franco Bianco olduğu söyleniyor. Kerber, geçen yılın başında Melbourne’de Avustralya Açık’a katıldığında Alman tenisçi için tribünlerden tezahürat yapmıştı.