Tenis yıldızı Ben Shelton, futbolcu Trinity Rodman'a resmen sevişiyor

Beykozlu

New member
Yeni rüya çifti spor?

Tenis Star Futbol Olimpiyat Şampiyonu Seviyor

19 Mart 2025 – 12:32 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Ben Shelton: Yaklaşık 10 yaşında.

Resmi büyütmek

Ben Shelton: Yaklaşık 10 yaşında. (Kaynak: ImaGo/Jason Heidrich/Icon Sportswire/Imageo)

Biz oğlu Ben Shelton en iyi tenis oyuncularından biri. Özel olarak yeni bir aşık, şimdi sosyal medya postası aracılığıyla halka açık bir altın madalya kazananla sevişti.

Bu fotoğraf açıktı. Birkaç hafta boyunca, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde söylentiler artık reddedilemez. Tenis profesyonel Ben Shelton ve futbolcu Trinity Rodman bir çift.

Dünya Sıralaması 14. Instagram'da kendisini ve ABD ulusal oyuncusunu gösteren bir fotoğraf yayınladı. Rodman'ın ona bir asansörde yanağında nasıl bir öpücük verdiği görülebilir.

Son birkaç gün içinde iki spor yıldızı arasında bir ilişki hakkında söylentiler vardı. Bunun nedeni, Shelton ve Rodman'ın birbirinden bağımsız olarak yayınladıkları benzer Tictok videolarıydı. Instagram göreviyle Avustralya Açık Yarı Finalist, aşk ilişkisini resmen doğruladı (fotoğraf sağa beş kez tıkladığınızda aşağıda görülebilir).

2023'te 22 yaşındaki Shelton, ABD Açık'ın yarı finallerine taşınmasıyla bir heyecan yarattı ve o zamandan beri ABD'deki büyük umutlardan biri olarak kabul edildi.

Yeni ortağı, Atlanta'dan gelen Shelton'dan daha fazla spor başarısı getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin 46 kez ulusal oyuncusu Washington Spirit ile sözleşme yapıyor ve geçen yaz Paris'teki ABD milli takımının Olimpiyat altın madalyasına büyük ölçüde katkıda bulunuyordu.

Rodman, NBA efsanesi Dennis Rodman'ın kızıdır. Bununla birlikte, 22 yaşındaki babasıyla iyi bir ilişkisi yoktur, bu zaten eksantrik bir baba. Geçen yılın sonunda, ona sık sık hayal kırıklığına uğradığını ve mevcut cep telefonu numarasına bile sahip olmadığını söyledi.