Tenis yıldızı Naomi Osaka hamile

Beykozlu

New member

En son, dört kez Grand Slam kazananı bir iptalle ortalığı karıştırdı. Şimdi sebep açık – ve Naomi Osaka da geri dönüş planını açıklıyor.

Japonya’dan eski tenis dünyasının bir numarası Naomi Osaka hamile ve ilk çocuğunu bekliyor. “Gelecekte dört gözle bekleyecek çok şeyim olduğunu biliyorum, dört gözle beklediğim bir şey çocuğumun oyunlarımdan birini izlemesi ve birine ‘bu benim annem’ demesi haha,” diye yazdı dört kez Grand Çarşamba günü Twitter’da Slam turnuvası kazananı. Ayrıca 25 yaşındaki, doğmamış bir bebeğin görülebildiği bir ultrason görüntüsünün fotoğrafını yayınladı.

İki kez Avustralya Açık galibi, geçtiğimiz günlerde Pazartesi günü Melbourne’da başlayacak olan yılın ilk Grand Slam turnuvasına katılımını iptal etti. Organizatörler çekilme için bir sebep belirtmedi. Osaka, geçen Eylül ayında karın ağrısı nedeniyle Tokyo’daki bir turnuvadan çekildiğinden beri bir WTA turnuvasında yarışmamıştı. Şimdi gelecek yıl Avustralya Açık’a geri döneceğini açıkladı.

Osaka, Instagram’da daha uzun mesajıyla birlikte “Sahaya geri dönmek için sabırsızlanıyorum ama işte 2023 için küçük bir yaşam güncellemesi var.” “Spordan uzak kaldığım son aylar, hayatımı adadığım oyuna karşı bana gerçekten yenilenmiş bir sevgi ve takdir verdi. Hayatın çok kısa olduğunu ve bir saniyeyi bile hafife almadığımı fark ediyorum.”

Osaka, ABD’li efsane Billie Jean King de dahil olmak üzere sosyal ağlarda çok sayıda tebrik aldı. Alman Angelique Kerber, hamileliği nedeniyle şu sıralar ara veriyor.