Beykozlu
New member
Avustralya Açık’ta iki numara olan Ons Jabeur, zorlukla ikinci tura çıktı. Ondan sonra, birkaç kahkahaya neden oldu.
Tenis yıldızı Ons Jabeur, Slovenyalı Tamara Zidansek’e karşı üç setlik galibiyetinin ardından kahkahalara neden oldu. Tunuslu, Avustralya Açık’ın ilk turunu 7:6 (10:8), 4:6 ve 6:1’lik zorlu bir mücadelenin ardından galip gelmişti ve ardından gözle görülür bir şekilde rahatlamıştı, ancak maç sonrası için bitkin bir halde de mikrofona gitti. röportaj yapmak .
“Gece geç saatlere kadar süren uzun bir maçtı. Buz banyosu şimdi yenilenmenin bir parçası mı?” resmi turnuva muhabiri, Rod Laver Arena’daki maçtan sonra Jabeur’a sordu.
Jabeur gülümseyerek, “Evet, bir buz banyosu – ve bu gece kocamı çalıştıracağım,” dedi ve “bana çok masaj yapmasına izin vereceğim. Bu masaj, insanlar, masajla ilgili” diye ekledi tepkiyi görerek. Gülen dinleyicilerin büyük bir kısmı, muhtemelen ifadesinin ardında anlamlı bir şeyden şüphelendiğini anladı.
Seyircilerden gelen yoğun alkışların ardından 28 yaşındaki oyuncu bir açıklama ekledi. “Bilmeyenler için, kocam aynı zamanda benim fitness koçum ve benim için her şeyi yapıyor” sözleri, stadyumdan yeniden kahkahalara yol açtı.
Jabeur rakibi henüz belirlenmedi
En iyi atlet, 2015’ten beri Rus-Tunuslu bir fitness eğitmeni olan ve 2017’den beri Jabeur ile bu sıfatla çalışan 36 yaşındaki Karim Kamoun ile çıkıyor. Ondan önce kendisi bir eskrimciydi.
Bu arada, Jabeur’un yılın ilk Grand Slam turnuvasında nasıl devam edeceği henüz belli değil. İkinci turda, düellolarını yalnızca Çarşamba günü bitirmesi gereken Çek Marketa Vondrousova veya Amerikalı Alison Riske-Amritaj ile karşılaşır.
Risek-Amritaj’ın skoru 4:1, 15:30’da olan Kort 6’daki maç, Salı günü oynanan diğer pek çok maç gibi fırtına nedeniyle yarıda kesilerek ertesi güne ertelendi.