Thomas Müller daha fazla geri adım atmak zorunda – forvet ikilisi için endişe

Beykozlu

New member

FC Bayern Münih, Almanya’nın en başarılı kulübüdür. Haber şeridimizde rekor şampiyonlarla ilgili tüm önemli haberleri bulacaksınız.

Bir bakışta en önemli şeyler

Müller daha fazla geri adım atmak zorunda – forvet ikilisiyle ilgili endişeler

Bu arada, Rottach-Egern’e karşı 27-0’lık hazırlık galibiyetinden iki oyuncu çıktı: hücum oyuncuları Eric Maxim Choupo-Moting ve Mathys Tel. t-online’ın da bulunduğu yer.

Tuchel, “hepimiz eğitim kampından geçmek istediğimiz için büyük bir düşüşten” bahsetti. Choupo-Moting rakibinin kalecisi ile çarpıştı ve diz ağrısı yaşadı. Tuchel, Tel’e çok daha belirsiz bir şekilde şöyle dedi: “Mathys’in bir omzu var.”

Alman rekor şampiyonu Perşembe gününe kadar Tegernsee’deki eğitim kampında kalacak. 24 Temmuz’dan 3 Ağustos’a kadar Asya’ya, Tokyo ve Singapur’a bir gezi olacak.

Rapor: Bayern, Real-Star ile ilgileniyor

Basında çıkan bir habere göre, FC Bayern, Real Madrid orta saha oyuncusu Aurélien Tchouaméni ile ilgilenmeli. Sport1’in bildirdiği gibi, oyuncu tarafıyla şimdiden bir ilk takas gerçekleşti. Buna göre, teknik direktör Thomas Tuchel hala altıncı pozisyon için birinci sınıf bir yeni oyuncu umuyor.

Fransız milli oyuncu, bir yıl önce AS Monaco’dan 80 milyon Euro’ya Real’e geçti. Ancak önemli maçlarda teknik direktör Carlo Ancelotti genellikle en başından itibaren diğer orta saha oyuncularına güvenirdi. Ayrıca Real geçtiğimiz günlerde eski Dortmundlu Yahudi Bellingham ile anlaştı.

Münih’in başka bir orta saha oyuncusu alıp almayacağı şu anda belirsiz görünüyor. Onursal Başkan Uli Hoeneß kısa süre önce Tegernsee’deki eğitim kampında, rekor şampiyonların Leipzig’den ücretsiz olarak gelen Konrad Laimer ile altıda iyi konumlandığını gördüğünü vurguladı. Tuchel ise bu pozisyonda başka bir oyuncu profili istiyor.

Heynckes efsane Bayern maçına geliyor

Wembley’deki Almanya Şampiyonlar Ligi finalinden on yıl sonra, o zamanın kazanan teknik direktörü Jupp Heynckes bir kez daha kutlama yapabilir. FC Bayern Münih’in yeni CEO’su Jan-Christian Dreesen, “Jupp Heynckes, Pazar günü Wembley Revival’daki takım sunumuna katılmayı kabul etti” dedi.

Şimdi 78 yaşında olan Heynckes, dört kez rekor Alman futbol şampiyonunun teknik direktörlüğünü yaptı. Mayıs 2013’te o ve ekibi, Alman futbolundaki ilk üçlüyü kutladı. Antrenman kampının bitiminden üç gün sonra ve Asya’ya gitmeden bir gün önce, Bayern yıldızları Pazar günü Allianz Arena’da taraftarlarının karşısına çıkıyor. Hatta ondan önce iki sözde efsane takım bir oyunda buluşuyor.

Bayern patronu yeni dönüşten emin

FC Bayern’in sorumluları, kaleci Manuel Neuer’in gelecekte tekrar en üst seviyede oynayabileceği konusunda iyimser. Münih CEO’su Jan-Christian Dreesen Pazartesi günü Tegernsee’deki rekor şampiyonlar eğitim kampında yaptığı açıklamada, 37 yaşındaki milli kaleciyi yakında eski seviyede göreceğinden emin olduğunu söyledi.