Tim Lobinger, kızının düğünü için hasta yatağından ayrıldı

semaver

New member

Eski sırıkla atlamacı Tim Lobinger, kızı Fee’yi koridordan aşağıya götürdü. “Gelinin sadece babası” olmak ona iyi geldi.

Mart ayında Tim Lobinger’ın yeniden kanser olduğu kamuoyuna açıklandı. Yine de eski profesyonel sporcu, kızı Fee’yi sunağa götürmeyi başardı. “Bunte” dergisine açıkladığı gibi 49 yaşındaki için özel bir an.

Lobinger gazeteye verdiği demeçte, “O gün kanser hastası olan Tim değil, gelinin sadece babasıydım. Bu benim için gerçekten iyi oldu.” Hastane yatağından 27 yaşındaki Ücret ile düğünü birlikte planlamıştı. Lobinger, “kemoterapi stantları ile ağır hastalar arasında” durdu ve bu arada “kızıyla gelinliği hakkında konuştu”. Düğün töreni Hesse’deki Limburg an der Lahn’da gerçekleşti.

“Olumlu duygular benim yakıtım”

Lobinger’a 2017’de çok agresif bir lösemi teşhisi kondu. Bu yılın baharında iyileştiği kabul edildi, ancak kısa bir süre sonra tekrar kanser teşhisi kondu. Lobinger altı kez kemoterapi gördü, kök hücre nakli aldı ve üç kez Corona’ya yakalandı. “Yoğun bakımdaydım, iyi görünmüyordu” dedi. İlk başta kızının düğününe gelmesi pek olası değildi ama sonra kan seviyeleri düzeldi ve doktorlar ona 20 saat verdi.

Lobinger, “Hayat Hedeflerinden” birinin başarısı olan bu an, bu gün hakkında, “Bu olumlu duygular benim yakıtım. Bazen motorum tekliyor veya neredeyse ölüyor, ancak depomu bunun gibi anılarla dolduruyorum” dedi. “Sanki Tanrı kızımı koridorda yürütmemi istiyormuş gibi” dedi.

Daughter Fee, Lobinger’ın eski eşi, eski üç adım atlamacı Petra Lobinger ile olan iki çocuğundan biridir. Ayrıca bir oğulları var ve 1994’ten 2003’e kadar evlendiler.

Ayrıca 2016 yılında TV sunucusu Alina Lobinger ile bir oğlu dünyaya geldi. Çift 2017’den beri ayrı yaşıyor.