Tony Marshall 85 yaşına giriyor – doğum gününü böyle kutluyor

semaver

New member
Hit yıldız nasıl? Tony Marshall ile ilgili endişeler yaklaşık bir yıldır yüksek. Şimdi 85. yaş gününü kutluyor ve bir açıklama yapıyor.

Tony Marshall nerede? Çeşitli sağlık türbülanslarından ve nihayet geçen yılın Mayıs ayında acil bir operasyondan sonra, etrafı sessizleşti. Marshall 3 Şubat’ta 85 yaşına giriyor ve bunu en yakın ailesiyle birlikte kutluyor. T-Online bunu şarkıcının yönetiminden öğrendi. Bir açıklamada şöyle yazıyordu: “Yaşasın, 85 burada! Bu kutlamak için bir neden değilse.”

Metnin gidişatı: Her şey yolunda, endişelenmenize gerek yok. Çünkü şöyle devam ediyor: “Ve ayrıca doğum günümü beni her zaman olduğum gibi kabul eden insanlarla kutladığım için çok şanslıyım.” Eşinden torunlarına kadar bütün aile onun yanındadır.

“Mutluyum”

Marshall daha sonra ailesindeki birlik ruhuna atıfta bulunur ve şöyle yazar: “Bu güvenlik duygusundan zevk alıyorum ve ayrıca genç, büyüyen hayatın bana güç verdiğini hissediyorum: Bana verilen yıllara dönüp baktığımda çok mutluyum.” Doğum günü çocuğuna göre, bir şarkıcı ve bir insan olarak “her şeyi başarmıştı”.

Tony Marshall: 3 Şubat 2023'te 85. yaş gününü kutluyor.
Tony Marshall: 3 Şubat 2023'te 85. yaş gününü kutluyor.

Tony Marshall: 3 Şubat 2023’te 85. yaş gününü kutluyor. (Kaynak: Steven Haberland)

Mesajı şu sözlerle bitiriyor: “Şarkıcı olarak işimde başarılıydım ve mutluyum. Artık her gün benim için. Ve bunu kutluyorum! Tony’niz.”

Yönetim sorulduğunda sadece diyor ki: Sağlık durumundan haber yok. Tony Marshall huzur ve sükunet istiyor, şeref günü olmasına rağmen daha fazla bilgi vermek istemiyor ve doğum gününde de röportaj vermiyor. Bu yüzden, ulusun eski kendini iyi hisseden şarkıcısının etrafında aslında daha sessiz hale geldi.

Nisan 2022: Marshall koltuk değnekleriyle bir kameranın önüne geçiyor

“Beautiful Maid”, “Bugün davulları çalacağız”, “Oğlum dünya güzel”, “Bora Bora” ya da “Güneye Giden Yolda” gibi şarkılarla Marshall, 60 yıl boyunca hit dünyayı şekillendirdi ve doldurdu. salonlar veya daha küçük sahnelerde şarkı söylüyor. “Halk müziğinin yıldızlarıyla” turneye çıkıyor, “Anatevka” müzikalinde şarkı söylüyor, rock şarkıcısı Anastacia ile birlikte süper hiti “Schöne Maid”i İngilizce olarak çıkarıyor ve 2021’de Rastatt yakınlarındaki Gaggenau’da küçük bir galeri açacak. Anılarla dolup taşar: hit arkadaşları Karel Gott veya Roberto Blanco ile fotoğraflar, kupalar, altın rekorlar.

Artık Almanya’nın bir zamanların en büyük eğlence kanunu, toplum içinde nadiren görülüyor. Neredeyse bir yıl oldu. O sırada şapkalı ve koltuk değnekli yaşlı bir adam yavaşça ahşap bir masaya oturdu ve yarı gölgede kameraya baktı. Pop yıldızı Tony Marshall siyah beyaz videoya “Bana bak yaşlı adam, hayatım mutlulukla doluydu” diyor, oğulları Marc ve Pascal daha sonra katılıyor. Yüzü daraldı, gözleri geniş ve uyanık, sesi güçlü.

Tekrar tekrar sağlık sorunları

Tony Marshall, mutluluğunun ve güveninin elinden alınmasına izin vermez. Bu aynı zamanda t-online’da mevcut olan doğum günü tebrikleriyle de gösterilir. Ancak eskiden kalıcı dalgalara ve kıvırcık kahverengi saçlara sahip olan, daha sonra peruk takan ve çoktan şapka takan şarkıcının hayatına son on yıldır sağlıkla ilgili aksilikler eşlik ediyor. Zaman zaman felç semptomlarının eşlik ettiği sinir hastalığı polinöropatisinden muzdariptir. Kalp pili takıyor ve 2019’un başlarında felç geçirdikten sonra günlerce komada kaldı. 2021’de bir korona enfeksiyonundan kurtulacak. Son zamanlarda, haftada birkaç kez diyalize girmesi gerekiyor.

Ailesi ona her zaman destek ve güvenlik sağlamıştır. Bir kızı ve iki oğlu olan çocukluk aşkı Gaby ile uzun yıllardır evlidir. Marc ve Pascal, şarkıcı olarak uzun süredir onun izinden gittiler. Bu nedenle, Marshall’ın açıklamasında bu aileyi ön plana çıkarması ve 85. doğum günü vesilesiyle onlarla küçük bir kutlama yapmaktan mutluluk duyması şaşırtıcı değildir.