Tuchel, Augsburg bankasına şikayette bulundu ve daha sonra kendisi açıkladı

Beykozlu

New member

Maçın bitimine kısa bir süre kala Bayern antrenörü Tuchel, Augsburg yedek kulübesine doğru bağırdı. Saatler sonra olayı açıklıyor.

Bayern teknik direktörü Thomas Tuchel, Augsburg bankasına yönelik tiradını televizyonda mizahla dinledi. ZDF'nin “Aktuelle Sportstudio” programında 50 yaşındaki oyuncu, Münih takımının Bundesliga'da FC Augsburg'u 3-2 mağlup ettiği sahne sorulduğunda, “O kadar iyi değil ama o kadar da kötü değil” dedi.

Maçın son bölümünde Tuchel, Augsburg spor direktörü Marinko Jurendic ile tartıştı. Diğer şeylerin yanı sıra, ünlemi: “Deli misin falan? Senin sorunun ne?” mikrofonlara yakalandı.

“Özür diledim”

Tuchel daha sonra Bayern'in golcüsü Aleksandar Pavlovic'in sakatlandığı durum hakkında “Zamandan şikayet etmişti ve sakat bir oyuncumuzun olduğunu görmemesi beni rahatsız etmişti” dedi.

“Daha sonra kısa bir süre konuştuk, her şey yolundaydı.” Jurendic ayrıca Münih koçuyla daha sonra yapılan görüşmeyi de aktardı. 46 yaşındaki oyuncu, “Oyuncunun sakatlandığını görmedim. Daha sonra özür diledim ve hakem süreyi verdi, her şey yolundaydı” dedi.

FC Bayern, Bundesliga lideri Bayer Leverkusen ile puan farkını iki puana indirdi. Augsburg'a karşı üç puan ve Werkclub'un hatasıyla Münih takımı artık yeniden birbirine yaklaştı. Ancak Bayern'in zaferi bir sakatlık nedeniyle gölgelendi: Kingsley Coman muhtemelen bir iç bağını kopardı ve muhtemelen haftalarca sahalardan uzak kalacak.