Tuchel zorlu bir rotada – bu yıldızlar için her şey tehlikede

Beykozlu

New member

Thomas Tuchel ve Uli Hoeneß, Bayern’in antrenmanının hemen başında zorlu bir rota duyuruyor. Bazı köklü yıldızların geleceğini sorguluyorsunuz.

Julian Buhl, Tegernsee’deki FC Bayern eğitim kampından rapor veriyor

Tegernsee’de rahat bir eğitim kampı “dahoam” mı? Benimle dalga mı geçiyorsun? Bunu söylerken ciddi misin! Münih’in güneyindeki sezon öncesi antrenmanın başında sorumlular, bundan sonra FC Bayern’de yeni bir rüzgarın esmekte olduğunu açıkça belirttiler. Thomas Tuchel, Bayern ekibinin kaldığı beş yıldızlı Hotel Überfahrt’ta bu sezonun ilk basın toplantısında ilk kez açıkça konuştu.

Kadrosundaki bazı zorluklar sorulduğunda, Bayern teknik direktörü yeni bir zorlu rota açıkladı. Milli oyuncu Leon Goretzka’nın geleceği sorulduğunda Tuchel, 1 Eylül’de hiçbir oyuncunun onun hala bir Bayern oyuncusu olacağından emin olamayacağını açıkça belirtti.

Bu nedenle, Bayern yıldızlarının Tegernsee’de bulduğu pitoresk ve sözde rahat tatil manzarasının görünümü aldatıcıdır. Orada sezon öncesi daha yeni başladı, ancak bazı profesyoneller için şimdiden her şeyle ilgili ve sportif geleceklerinden başka bir şey değil. t-online, bunun özellikle kimler için geçerli olduğunu ve beklentilerin nasıl göründüğünü açıklıyor:

Sadio Mane: Senegalli geçen yaz Liverpool FC’den sözde kraliyet transferi olarak 32 milyon Euro’ya geldi. Hayal kırıklığı yaratan bir sezonun ardından, kulüp tarihindeki en büyük yanlış anlamalardan biri haline geldi. Leroy Sané’nin suratına tokat attığı Manchester kabin skandalından bu yana, Senegalli oyuncu takım içinde yalnız kaldı ve sahada giderek daha fazla yabancı bir cisim gibi görünmeye başladı.

İlk halka açık eğitim seansından sonra sabırla imzaları imzaladı ve hayranları arasında popüler bir selfie partneri oldu. Konsantre ve bazen hüzünlü bir bakışla eğitim ünitesini tamamladıktan sonra, bu arada nadir hale gelen gülümsemesini bile görebiliyordunuz. Kötü oyun için iyi bir surat mı takıyordu? 31 yaşındaki oyuncunun Bayern’de bırakacağı son anılar olabilir.

Sorumlular, artık onunla planlama yapmadıklarını ona zaten bildirdiler. Tuchel, “Beklentilerin altında kaldı. Kingsley Coman ve Serge Gnabry ile rekabet durumu onun için son derece yüksek, bu nedenle Sadio için işi çok zorlaştıran bir takımyıldızımız var” dedi. Başlangıç pozisyonu kolay değil. Oyuncu da bunu biliyor, benim fikrimi de kulübün de görüşünü biliyor” dedi.

Bu, Mané’de yeniden düşünmeye ve bir değişikliğe yol açacak mı? En çok kazanan oyuncunun maaşını ve Bayern’in muhtemelen en azından transfer ücreti olarak umduğu 20 milyon avroyu karşılayabilecek Suudi Arabistan’daki birkaç kulüpten ona ilgi var. Arap medyasına göre Cristiano Ronaldo’nun halihazırda forma giydiği Al Nassr’ın somut bir teklif hazırlaması gerekiyor. Tuchel son bir arka kapıyı açık bırakarak, “Futbolda çılgınca şeyler oldu” dedi. Yine de Mané’nin artık Münih’te bir geleceği olmamalı.