Beykozlu
New member
Harry Kane de şaka yapıyor. Ancak, sonunda biraz acı çekmesi gerekecekti ve gözlerinden yaşlar gelecekti – muhtemelen bunu düşünmemişti.
Birçok futbol oyunundan Harry Kane’in sert olduğu iyi bilinir. Şimdi FC Bayern’in rüya oyuncusu, bir TV programına konuk olarak tamamen farklı (sert) bir taraf gösterdi – yani ısıyla, daha doğrusu acı soslarla başa çıkmada.
ABD şovu “Hot Ones” da ünlü konuklar, yuvarlaktan yuvarlak artan Scoville dereceleri (sıcaklık derecesini belirleme birimi) ile daha acı bir sosa batırılmış tavuk kanatları yemek zorundalar. Gösterinin başında Kane, “Genellikle baharatlı yiyeceklerin hayranı değilim” diyor. Yine de, meydan okumaya yükselir.
Kane, tavuk kanadı turlarında mücadele ederken, kariyeri ve özel hayatı hakkında sorular soruluyor. Her şeyden önce: Bayern’e olan ilgisi hakkında hiçbir şey söylemiyor. Ancak bu, programın kaydının bir süre önce yapılmış olmasından da kaynaklanıyor olabilir.
Sonunda Harry Kane, 641.000 Scoville’lik bir ısı seviyesine karşılık gelen dokuzuncu tura çıkıyor. Karşılaştırma için: Piyasada bulunan bir acı biberin müstehcenlik derecesi bir ve Scoville değeri 1000’e kadar. turun başında diyor.
Başı kırmızı, terliyor, gözyaşları akıyor, bir bardak süte uzanıyor ve hatta son turdan sağ çıkıyor. “Ben yaptım,” diyor Kane, programın moderatörüne gözle görülür şekilde rahatlamış bir şekilde.
Ve Bayern için sırada ne var? Hala belirsiz, iki teklifle Bayern, Tottenham’da başarısız olmalıydı. Bu yüzden Harry Kane tanıtım turu için Asya-Pasifik bölgesine gidiyor.