TV yıldızı Katy Karrenbauer, güzelliğinin bozulmasını gösteriyor: “Gerçekten çok yaktı”

semaver

New member

Katy Karrenbauer, yanlış giden bir güzellik bakımının sonuçlarını sosyal medyada anlatıyor. Aktrisin kortizona bile ihtiyacı vardı.

Güzellik bakımları bazen geri tepebilir. Katy Karrenbauer de bunu yaşamak zorunda kaldı. Aktris ve realite TV oyuncusu şimdi Instagram’da dürüst bir gönderi paylaşıyor.

“Burada size her zaman pek çok şey teklif ediliyor ve bazen bunları deniyorsunuz elbette. Ben de öyle,” diye başlıyor yazısına. Önerilen bir makyaj malzemesini üç gün boyunca kullandınız. Ama sonra kaba bir uyanış: “Dün sabah yüzümde şiddetli bir kızarıklıkla uyandım, oysa hiç cilt sorunum olmadı.”

Ayrıca profilinde şiddetli cilt reaksiyonunun izlerini gösteren yüzünün bir fotoğrafını paylaşıyor. Ama aynı zamanda bunun en kötü resim olmadığını da açıklıyor. Resim, yüzünün her yerinde açık kırmızı noktalar gösteriyor.

“Üretici çok iyi tanınıyor, bu yüzden adını vermeyeceğim” diye devam ediyor. “Kortizon tedavisinden sonra (hem dahili hem de harici olarak) bugün çok daha iyi! Çok minnettarım çünkü bölgeler gerçekten kötü bir şekilde yandı ve maddeyi lanetleyip yok ettim.”

Karrenbauer artık ellerini ondan çekecek ve bunun yerine tekrar “denenmiş ve test edilmiş olanı” kullanacak. Bu deneyimin ardından takipçilerine şu tavsiyede bulunur: “Her şeyin size söylenmesine izin vermeyin.”