TV yıldızı neredeyse nüksetti

semaver

New member

TV yıldızı Mimi Fiedler, alkol bağımlısı olduğu gerçeğini gizlemiyor. Artık bir podcast'te bağımlılıkla dolu hayatıyla ilgili net sözler buluyor.

2020 yılında Mimi Fiedler bağımlılığından ilk kez bahsetti. Bağımlılıktan çıkış yolu zorluydu ve birçok kez nüksetme yaşadı. 48 yaşındaki birinin konuyu açıkça ele alması önemlidir.

Mimi Fiedler neredeyse altı yıldır ayık ama cazibesi hala orada. Mimi Fiedler şimdi bir podcast'te hastalığın geçen Mayıs ayında neredeyse onu tekrar yakaladığını bildirdi.

“İçme baskısı yine oradaydı”

Mimi Fiedler, podcast'in hemen başında “Ben böyleyim” diyerek bağımlılığın tamamen üstesinden gelinebileceği varsayımını ortadan kaldırmak istiyor. Aktris, “Hâlâ bağımlıyım. Alkol bağımlılığımı yenemedim” diye açıklıyor. Şu anda hasta olmasa da her zaman alkolik kalacak.

Geçtiğimiz yıl bunun özellikle farkına vardı: Mimi Fiedler, “Neredeyse tekrarlıyordum” diyor. Mayıs ayında birdenbire alkol ihtiyacı hissetti. “Sanki arkamdan bir sopa vuruyordu. İçki içmenin yarattığı baskı, davetsiz bir misafir gibi yine oradaydı” diye anımsıyor eski “Tatort” oyuncusu.

Mimi Fiedler, içki içme isteğine boyun eğmediği için üvey kızı Anna'ya teşekkür ediyor. Kendisiyle sürekli cep telefonundan iletişime geçerek tekrar alkole başvurmasını engelledi. Güvencesiz durum, Fiedler'e bağımlılıkla mücadelenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisiyle de aynı şekilde gurur duyuyor: “Gerçekten harika bir şey başardım.”