Twenty4Tim yanlış oyunu mu oynuyor?

semaver

New member
Şu ana kadar Twenty4Tim kampçı arkadaşlarının çoğuyla oldukça iyi anlaştı. YouTuber artık diğer katılımcıların eleştirilerinin odağı haline geliyor.

Geriye kalan altı aday neredeyse iki haftadır orman kampındaydı. Bu kadar uzun süre sonra çekişme ve tartışmaların çıkması şaşırtıcı değil. Bazı katılımcılar, görünüşe göre Mike Heiter'la olan ilişkisini unutamayan ve bu nedenle kendisi ile Leyla Lahouar arasında filizlenen romantizmi boykot eden Kim Virginia'dan rahatsız oldu. Şimdi Twenty4Tim kısaca kamp uyarıcısı olarak Kim'in yerini aldı.

23 yaşındaki çocuğun yağmur yağmadığı halde kampta kuralları hiçe sayarak eşyalarını ateş başında kurutması Leyla ve Fabio Knez'i çok üzdü. Çatışmanın gelmesi uzun sürmedi. Fabio, “Biz bir takımız ve birlikte hareket etmeliyiz. Bir haftadan fazla süredir buradasınız” dedi.

Tim'in yakında yayınlanacak yeni bir şarkı hakkında kapsamlı bir şekilde konuşması da birçok kampçıyı rahatsız etti; abone sayısı ve piyasaya sürdüğü kendi parfümüyle gururla övünmesi de öyle. Fabio, “Tim terfi için burada, maddi olarak buna ihtiyacı yok. Bu bir tür tanıtım turu. Dikkatli davranılması gerekiyor” diye uyardı Fabio.

Son bölümde elenen Felix von Jascheroff da şüphelerini dile getirdi: “Tim ormanı erişimini genişletmek için kullanıyor. Bunu hepimiz yapıyoruz, dürüst olalım. Ama kendime soruyorum: Tim'i harekete geçiren şey nedir? Çoğu zaman onun için planlandı.” Ayrıca şüpheciliğini doğrudan Tim'e dile getirdi ve onu bir gösteri yapmakla suçladı, kendisi ise bunu reddetti.

Leyla ayrıca Tim'in oldukça hesapçı olabileceğinden de şüpheleniyordu. “Sanırım burada konuşmak istediğini bildiği pek çok konu vardı” diye tahminde bulundu ve Tim'in ele almak istediği konuları işaretlemesini önerdi.

İzleyicilerin görüşleri farklılık gösteriyor

Tim ayrıca Perşembe akşamı bazı izleyicilerin sempati puanlarını da kaybetti. X'te (eski adıyla Twitter) birisi “Tim'i bir kral olarak gördüm, ancak artık kendisini tasvir etme şekliyle bunu unutabilir” diye yazdı. Başka bir kişi “Kendisine kötülük yapıyor” diye onayladı.

Ancak birçok kullanıcı da onu savundu ve iddiaları anlayamadı. “Üzgünüm ama Tim gerçek. Ama asıl önemli olan, sürekli ona kötü davranmaya çalışmaları.” “Tim'in kendisini tanıtmasının hiç de kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. gösteri ne için?” veya “Diğerleri sürekli kendilerinden ve ne kadar harika olduklarından bahsediyorlar, neden Tim'le sorun oluyor?” da okunabilir.

Ancak TikToker'ın neden birdenbire RTL tarafından bu kadar olumsuz gösterildiği sorusu da ortaya çıktı – sonuçta Tim önceki günlerde yalnızca iyi bir ruh halinde ve neşeli görülmüştü. Burada bunun hakkında daha fazlasını okuyabilirsiniz.

Leyla ve Kim Virginia Mike'la ilgileniyor.

Leyla ve Kim (Kaynak: RTL)
Hangi taraftasın?

Kim ve Mike'ın hikayesi orman kampında çok yer kaplıyor ve Leyla da bu aşk üçgeninde rol oynuyor. Kim Takımı mısın yoksa Leyla Takımı mı? [email protected] adresine bir e-posta yazın. Lütfen “Orman Kampı” konusunu kullanın ve nedenini açıklayın.

“Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 17. sezonu 19 Ocak'ta başladı. Bu yılki edisyon RTL için çok özel bir edisyon. Format ilk kez 20 yıl önce ekranlarda titreşti.

On iki yıldızdan yalnızca beşi şu anda taç ve 100.000 avroluk para ödülü için mücadele ediyor. Cora Schumacher üçüncü günde gönüllü olarak kamptan ayrıldı. Şimdi orman ücreti için savaşmak istiyor. Bu sırada diğer sakinler kendilerini yıldızlar için verilen mücadeleye adarlar.

Yarışı kimin kazanacağı 4 Şubat'ta açıklanacak. Ardından büyük final başlıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da RTL bir bölüm daha yayınlıyor. Yayıncının milyonlar kazandığı bir numara. Konuyla ilgili daha fazlasını buradan okuyun: Para makinesi orman kampı.