Ünlü ortağımı öptüm

semaver

New member
Evgeny Vinokurov'dan Açık Kelimeler

“Hadi Dans” Profesyonel Açıklamalar: Ünlü partneri öptüm

17 Mayıs 2025 – 14:06Okuma Süresi: 2 dakika.

Cheyenne Ochsenknecht ve Evgeny Vinokurov: 2022'de birlikte dans ettiler Hadi dans edelim.

Resmi büyütmek

Cheyenne Ochsenknecht ve Evgeny Vinokurov: 2022'de “Let's Dance” da birlikte dans ettiler. (Kaynak: Rolf Vennenbernd/DPA)

Üç yıl önce Evgeny Vinokurov, “Let's Dans” da Cheyenne Ochsenknecht ile dans etti. Şimdi bir zamanlar modele çarptığını iddia ediyor.

“Let's Dans” profesyonel dansçının şaşırtıcı vahiyleri: Evgeny Vinokurov, 2019'dan beri RTL şovunda ünlüler öğretiyor. 2022'de model Cheyenne Ochsenknecht de bakımındaydı. Şimdi dolaylı olarak yeni, patlayıcı ifadelerle konuşuyor.

RTL ile sözde hızlı bir sınavda, “Hadi Dance” profesyonel dansçılarından soruları üst üste cevaplamaları istendi. Evgeny Vinokurov, profesyonel dansçının bir zamanlar gizlice bir ünlüyü öptü – eski dans partneri.

“Evet. Ünlü 2022 ile,” diye cevapladı Vinokurov, gizlice bir ünlüle dolup taşmadığını sorduğunda. Dansçı daha da ileri gitti ve ayrıca silikon göğüslerinin zaten dokunduğu sorusuna yanıt olarak 2022'den “Dans” dans ortağı olarak adlandırdı.

Bahsedilen 2022 yılında Cheyenne Ochsenknecht onun dans ortağıydı. İkisi 13. sırada 15. “Hadi Dance” rölesine indi. O zaman, Ochsenknecht zaten aynı yıldı. Ancak Vinokurov'un ifadelerinden, 2022'den itibaren dans partneri ile iddia edilen öpücükleri tam olarak gösterdiği gösterilmiyor.

Şimdiye kadar, Cheyenne Ochsenknecht konuyla ilgili bir T-online talebine yanıt vermedi. Ayrıca Instagram'da konuyla ilgili yorum yapmadı, şimdiye kadar görevlerinden biri altında tahriş olmuş hayranları görmezden geldi. “Evgeny ne anlatıyor? Nino ve sen orada kısaca ayrıldın mı?” Ve “Kendime tam olarak aynı sordum. Yoksa 'Dans Edecek mi?”