Ünlülerin 10 Kasım paylaşımları

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Ünlülerin 10 Kasım paylaşımları
Türkiye Cumhuriyeti’nin, ulu başkanını kaybedişinin 84’üncü yılı…

Dünyaya ders veren, Türkiye Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 tarihinde gözlerini sonsuzluğa yumdu.

10 Kasım günü, saat 9’u 5 geçeyi gösterirken, Türkiye yasa büründü.

Türkiye Ata’sının ebediyete intikal ettiği günü, her yıl tıpkı gün ve tıpkı saatte hürmet ve minnetle anıyor.

“Milletim beni nereye isterse gömsün, kâfi ki beni unutmasın”

Talihsiz olay daha sonrasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Milletim beni nereye isterse oraya gömsün. Kâfi ki beni unutmasın.” vasiyeti akıllara geldi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayacaklarını mevt yıldönümünde bir kere daha lisana getiren ünlüler, toplumsal medya hesapalrından paylaşımlarda bulundu.

İşte o paylaşımlar…

Türkan Şoray

• Ata’m, seni sonsuz hasret, hasret ve sevgiyle anıyorum. Yalnız bugün değil, her gün.
Demet Evgar

• “Saygı ve rahmetle, sevgi ve özlemle…”
Volkan Konak

• “Eser durursun hafızamda. Işığım benim…”
Fazıl Say

• “10 Kasım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgiyle hürmetle analım. Yürekli başkandı.”
Gülşen Bubikoğlu

• “Canım ATATÜRK. Her vakit epey kıymetlisin. Minnetle, hasretle anıyorum.”
Pınar Altuğ

• “ATA’M”
Acun Ilıcalı

• “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında sevgi, hürmet ve minnetle anıyorum.”
Demet Akalın

• “Tüm dünyanın hürmetini kazanmış yol göstericimiz büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım’da hürmet sevgi ve hasretle anıyoruz.”
Cem Yılmaz

• “Büyük Türk Atatürk’ü sevgiyle hürmetle anıyorum. Bu toprağın yetiştirdiği büyük vizyoner, nesiller uzunluğu ilham kaynağımız Atatürk. Kalbimdesin.”
Murat Boz

• “Özlüyorum seni Ata’m, fazlaca özlüyorum.”