“Üzgün, korkulu ve depresyondaydım”

semaver

New member
Müzisyenler aksilik yoluyla sahne aldı

Robbie Williams: “Üzgün, korkulu ve depresyondaydım”

9 Nisan 2025 – 17:04Okuma Süresi: 2 dakika.

Robbie Williams: Her zaman depresyonu hakkında açıkça konuşuyor.

Resmi büyütmek

Robbie Williams: Her zaman depresyonu hakkında açıkça konuşuyor. (Kaynak: ImaGo / Zum Press Teli)

Son zamanlarda on yıldan fazla bir süredir ilk depresif aşamasını yaşadı. Robbie Williams, şimdi açıkladığı gibi yılın başında buna şaşırdı.

Müzik süperstarı Robbie Williams izleyicilerini mutlu etmek istiyor, ancak son zamanlarda özel olarak karanlık duygularla geldi. İngiliz şarkıcı şimdi “Ayna” sayfasıyla yapılan bir röportajda itiraf ederken, yıl başında bir aksilik vardı.

“Yıl uzun zamandır sahip olmadığım bir zihinsel anayasa ile başladı” diyor 51 yaşındaki. “Üzgünüm, endişeliydim, depresyondaydım.”

Neyse ki, yine daha iyisini yapıyor. Ancak Williams'ı hayal kırıklığına uğrattı çünkü açıkladığı gibi psikolojik sorunlarını kontrol altında olduğuna inanıyordu. “Yaklaşık on yıl önceydi … Kemerin diğer ucuna ulaşacağımı düşündüm” diyor. Ve ayrıca: “Bunun hikayemin sonu olacağını ve sadece bu harika harikalar diyarına gideceğimi düşündüm. Sadece geri dönmesi kafa karıştırıcıydı.”

İlk kez, yirmili yaşlarında depresyon teşhisi kondu. Bağımlılık, kaygı ve agorafobi, yani uzay ile ilgisi vardı. Rapora göre Williams, diyetinin zihinsel durumuna katkıda bulunabileceğinden şüpheleniyor. Geçen yıl meze ile yaklaşık 13 kilogram kaybetmişti ve C vitamini eksikliği nedeniyle iskorbütten muzdaripti. Bu arada, diyetini değiştirdi, bu da onu tekrar zihinsel olarak daha iyi hissettiriyor.

Williams her zaman karısı Ayda Field'ı inşa edebilir. 2006'dan beri onunla bir ilişki içindedir ve 2010'dan beri evlidir. Amerikan'ı zihinsel olarak iyi yapmadığı bir zamanda tanıdı. Onun yanında durdu ve kaya sörfünde olarak kabul edildi. Çiftin dört çocuğu var ve Los Angeles'ta yaşıyor.

Bu arada, Williams 31 Mayıs'ta İskoçya'nın Edinburgh'da başlayan stadyum turuna hazırlanıyor. Tur, otobiyografik filmi “Better Man” e başvurduğu yıldız için olaylı bir yıl izliyor.

Sahnedeyken, Williams'ın sadece bir hedefi var, dediği gibi: “İnsanları mutlu etmek ve onları başka bir yere getirmek istiyorum … sadece birkaç saat boyunca.”