“Unter uns” yıldızı Martin Baden sertleşme sorunu hakkında konuşuyor

semaver

New member

Eski “Unter Uns” oyuncusu Martin Baden tartışmalı bir rol oynadı ve ardından saldırıya uğradı. Bunun 40 yaşındaki adam için sonuçları oldu.

Eski “Unter Uns” oyuncusu Martin Baden, RTL'ye erektil disfonksiyon ve depresyonla ilgili deneyimlerini anlattı. Baden'in bir dizi nefret mesajı almasının ardından kriz geçirdiği bildirildi. Bunlar kendisine RTL'nin “Unter Uns” dizisindeki karısını döven rolü nedeniyle gönderilmişti.

Düşmanlık, şu anda 40 yaşında olan kişi için sadece psikolojik değil aynı zamanda fiziksel sonuçlara da yol açtı. RTL'nin aktardığına göre aktör, “Üzerime yağan tüm bu etkilerin birleşimi benim durumumda erektil disfonksiyona yol açtı” dedi ve ekledi: “Erkekliğimden utandım; benim için birisinin böyle bir şeyi nasıl yapabileceğini hayal etmek mümkün değildi. bunu sevilen birine.”

Martin rolle aile içi şiddet konusunda farkındalık yaratmayı umuyordu ve kendisine yöneltilen eleştirilerden derinden yaralanmıştı. Baden ayrıca RTL'ye vücudunun hasar gördüğünü açıkladı. “Vücudum artık eskisi gibi çalışmıyor.”

Aktör panik atak geçirip evden zar zor çıktıktan sonra bir psikosomatik kliniğinden yardım istedi. Orada kendisine ilaç konusunda yardım edildi. Baden dört aydır ilaç kullanmıyor ve deneyimlerini diğer hastaları cesaretlendirmek için kullanmak istiyor.

RTL'ye göre Baden'in amacı etkilenenlere yalnız olmadıklarını göstermek. “Depresyon veya kırılganlık sahibi insanlar çoğu zaman kendi değerlerinin farkında değiller ve kendilerini yalnız hissediyorlar” dedi. Eski “Unter uns” yıldızı, bu tür hastalıklarla mücadelede açıklığı ve profesyonel yardımı savunuyor.