Uschi Hopf çıplak olarak havuza atladı

semaver

New member
“Battle of the Reality Stars”ın yeni sezonu başlıyor. Şovdaki en yaşlı adayla ilgili bir sahne özellikle sansasyonel.

“Hot or scrap” farkındalığı Uschi Hopf 81 yaşında ve “Battle of the Reality Stars”ın kıdemli oyuncu kadrosu. “Gerçek” kelimesini nasıl telaffuz edeceğini bilmiyor. Ve parçası olduğu format hakkında açılmamış gibi görünüyor. Her yerde kamera olduğunun farkında değil gibi görünüyor. Her neyse, havuza çıplak atlıyor – tamamen çıplak.

Yönetmen, aday Matthias Mangiapane’nin dediği gibi “Roma Çanları” ve “Mumu” üzerine meyve emojileri yerleştiriyor. Eski “Bauer sucht Frau” adayı Antonia Hemmer sinirlendi. Sadece “Hım. Ne?” diye soruyor. Ur-Bachelor Paul Janke de gördüklerine tam olarak inanamıyor: “Şu anda rüya görüyorum, yoksa bu doğru mu? Uschi çılgın bir erişte, ama bir kerede kıyafetlerini çıkarması mı?”

Son olarak Antonia Hemmer, “Bu konuda ne diyeceğimi hâlâ bilmiyorum” diyor. Ama Uschi Hopf, banyo yapmaya devam ediyor, kendinden emin bir şekilde havuzdan çıkıyor, merceğin önünde duruyor, bornozunu giyiyor ve rahatlamış bir şekilde kapatıyor.

“Bana her zaman frak giy”

Diğer yıldızlar onları “her zaman orada” olan kameralar hakkında aydınlatıyor. Uschi Hopf: “Artık her akşam oraya gidiyorum, çok ferahlatıcı. Ama her zaman takım elbise giyerim. Artık çıplak girmiyorum!” öğreniyor.

Paul Janke ve Antonia Hemmer: İkisi birlikte Gerçek yıldızların savaşı dahil.
Paul Janke ve Antonia Hemmer: İkisi birlikte Gerçek yıldızların savaşı dahil.

Paul Janke ve Antonia Hemmer: İkisi “Battle of the Reality Stars”ta. (Kaynak: RTLzwei)

Başlangıçta Tayland’daki sahil evine yalnızca on önde gelen aday taşındı: “Bachelorette” yıldızı Serkan Yavuz, eski “Big Brother” adayı Ingrid Pavic, hurda satıcısı Manni Ludolf, yukarıda adı geçen Paul Janke, Uschi Hopf, Antonia Hemmer ve Matthew Mangiapane. Ayrıca eski Viva sunucusu Daisy Dee, GNTM ve orman kampı yıldızı Sarah Knappik ve Hamburg Reeperbahn’daki “Elbschlosskeller” başkanı Daniel Schmidt.

Kısa bir ziyaret: Ingrid Paviç yine çıktı.
Kısa bir ziyaret: Ingrid Paviç yine çıktı.

Kısa bir ziyaret: Ingrid Paviç yine çıktı. (Kaynak: RTLzwei)

Henüz tüm sakinler orada olmasa da, bir kişi çoktan atıldı. Ingrid Pavic çantalarını toplamalı.