semaver
New member
Victoria ve David Beckham, Sevgililer Günü'nü birbirlerine olan aşklarını halka açık bir şekilde ilan etmek için kullanıyor. Ancak acı bir olay romantizmi gölgeledi.
Sevgililer Günü'nde adeta bir gelenek haline geldi: Victoria ve David Beckham, aşklarını 2024 yılında da sosyal medya kanallarında kutlamaya devam edecekler. Tasarımcı, futbol yıldızının başlangıçta kovboy şapkasıyla poz verdiği kocasının videosunu yayınlıyor. Daha sonra klipte tavana takılan bir halkadan sallanarak trapeze tırmanıyor. Eski Spice Girls üyesi “Sevgililer Günün Kutlu Olsun Kovboy. Seni çok seviyorum” diye yazıyor.
David Beckham'ın sayfasında işler biraz daha romantikleşiyor: Kendisi ve eşiyle öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıyor. Fotoğrafta ikisi denizde, arka planda gün batımı görülüyor. 48 yaşındaki coşkuyla, “İnanılmaz bir eşin, annenin ve en iyi arkadaşın Sevgililer Günü kutlu olsun. Seni seviyorum. Yani onu sadece sevdim” dedi. Ancak kocasının aşk ilanından sonra Victoria Beckham hayal kırıklığına uğradı: bir sakatlık geçirdi.
Victoria Beckham, Instagram hikayesinde ayağının fotoğrafını yayınladı. Ancak takipçileriniz onun yalnızca ayak parmaklarını görüyor çünkü geri kalan kısım bir torba buz küpüyle kaplı. Beckham, “Sevgililer Günü kutlu olsun. Spor salonunda düştüm” diye açıklıyor. Görünüşe göre yaralanma, 49 yaşındaki oyuncunun ayağını soğutmasını gerektiriyor.
Ancak David Beckham'ın sakatlığı konusunda daha az endişeli olduğu görülüyor. Tam tersi: Karısının pahasına şaka yapıyor. Ortağının ayak direğini yeniden paylaşıyor. “Ayak parmağın ne kadar büyük? Vay be, bunu daha önce hiç fark etmemiştim” diye yazıyor.
Beckham'ların şakası Instagram'da iyi karşılandı. “Harikasınız”, “Dünyanın en iyi çiftinin Sevgililer Günü kutlu olsun” ve “Sizi sevmeden edemiyorsunuz” yorumlarından bazıları. Victoria ve David Beckham, 2024 yılında 25. evlilik yıl dönümlerini kutlayacaklar. 4 Temmuz 1999'da eski kız grubu yıldızı ve sporcu, İrlanda'daki Luttrellstown Kalesi'nde evlendi. Birlikte dört çocukları var: Romeo, Brooklyn, Harper Seven ve Cruz.