Beykozlu
New member
Wout van Aert motosikletin çok yönlü isimlerinden biri. Belçikalı yıldız artık mikrofon konusunda da yetenekli olduğunu kanıtladı ve “Masked Singer”da yer aldı.
Wout van Aert bisiklet sporunun en iyilerinden biridir. “Visma – Bisiklet Kirala” ekibinden 30 yaşındaki oyuncu, olağanüstü performansı nedeniyle kısa süre önce ömür boyu sözleşme imzaladı ve çok yönlü biri olarak değerlendiriliyor. Genellikle kendisini fazla ciddiye almayan Belçikalı oyuncu artık mikrofon konusunda da yetenekli olduğunu kanıtladı.
Van Aert, “Maskeli Şarkıcı”nın Belçika baskısında yer aldı ve hayranlarını Süpermen kostümü giymiş şarkı söyleyen bir sincap olarak heyecanlandırdı. Ancak izleyici açısından en kötü adayın ayrılmak ve ardından maskesini düşürmek zorunda kaldığı gösterinin tamamına, yoğun programı nedeniyle katılamadı. Bisiklet yıldızı ve Paris'teki bireysel zamana karşı Olimpiyat bronz madalyası sahibi bu nedenle ekstra bir rol üstlendi. Bunun yalnızca bir görünümü vardı.
Wout van Aert, Blur'un 2. şarkısında konuk oyuncu olarak yer alması hakkında şunları söyledi: “Sincap olacağımı biliyordum ama kostümü görünce bir an 'Ne oluyor' diye düşündüm. Sevimli bir ayı bekliyordum, ama lateks Süpermen kıyafeti değil.”
Van Aert programda şunları da açıkladı: “Bunu sabırsızlıkla bekliyordum ama aynı zamanda biraz da korkuyordum. İşte tam da bu yüzden bunu yapmak istedim: konfor alanımın dışında bir şey. Bunu eşim dışında kimse bilmiyordu.”
Baharda yaralandığı ve Mart ayında Cücelerin kapısı Vlaanderen'de köprücük kemiği kırıldığı ve birkaç kaburga kemiği kırıldığı için, bisiklet yıldızı ilk başta zamanla tekrar forma girip giremeyeceğini bilmiyordu – ama işe yaradı.
Van Aert ayrıca kostümlü bir fotoğrafını Instagram profilinde bir milyonu aşkın takipçisiyle paylaştı ve şöyle yazdı: “Sürpriz.” Hayranlar diğer şeylerin yanı sıra şu sözlerle yorum yaptı: “Bu adam gerçekte ne yapamaz?” Fransız profesyonel bisikletçi Julien Bernard şöyle yazdı: “Efsane”.