Wincent Weiss, başlamadan kısa bir süre önce bir konser diyor

semaver

New member
“Bu gün asla gelmemesini umuyordu”

Wincent Weiss, başlamadan kısa bir süre önce konseri iptal etmek zorunda

03/18/2025 – 23:03Okuma Süresi: 2 dakika.

Wincent Weiss: Şarkıcı turunu kesintiye uğratmak zorunda kaldı.

Resmi büyütmek

Wincent Weiss: Şarkıcı turunu kesintiye uğratmak zorunda kaldı. (Kaynak: imago / bobo)

Şarkıcı Salı akşamı Münih'te sahnede olmalı. Ancak konser başlamadan birkaç saat önce Wincent Weiss duygusal kelimelerle temasa geçti.

Wincent Weiss, on yıldan uzun bir süre önce RTL döküm şovu “Deutschland Scheyt den Superstar” ın onuncu sezonuna katıldığı geniş bir kitleyle tanındı. Her ne kadar sadece ilk 30'un altına girmesine ve sonra ortadan kaldırıldı, ancak kariyeri hız kazandı. “Müzik” ile nihayet 2016'da büyük atılım yaptı ve o zamandan beri en başarılı Almanca konuşan sanatçılardan biri oldu.

32 yaşındaki şu anda Pazartesi akşamı Zürih'te sahne alan büyük bir arenada. Wincent Weiss'in Salı günü Münih'te sahnede olması gerekiyordu – ancak konser kısa sürede iptal edildi.

Şarkıcı Instagram profilinde bir açıklama paylaştı, şöyle yazdı: “Bu günün hiç gelmediğini umuyordum. Çok üzgünüm!” Wincent Weiss, hayranlarına duygusal sözlerle hedefleniyor. Müzisyen, kalbini performansı iptal etmek zorunda kalmaya getiriyor, ancak “dün Zürih'teki birçoğunuz kesinlikle oldukça vurulduğumu fark ettiniz” dedi.

Bir gecenin tekrar formda kalmak için sakin olacağını umuyordu. Ama gerçeklik farklı görünüyor. “Saatlerdir doktorla oturuyorum ve ayaklarıma geri dönmek için her şeyi deniyorum,” diyor Wincent Weiss ve “Beni tanıyan herkes mutlak bir iyimser olduğumu ve her zaman kavga ettiğimi biliyor.” Bu yüzden “bir şekilde sahneye çıkmamı umuyordu. Benim için olduğu kadar zor – bugün istediğim kadar işe yaramıyor.”

Konser için bileti olan herkes için sonsuz üzgün ve geri ödemeye geri bildirmek istiyor, 32 yaşındaki vaat ediyor. Birçok hayran sadece Olimpiyat Salonu'nda Münih'e giderken haberlere ulaştı. “Neredeyse oradaydı ve şimdi bir buçuk saat boyunca gözyaşlarıyla eve gitmek zorundayız,” katkı altındaki birçok hayal kırıklığına uğramış tepkiden sadece biri.

Ancak, çoğu takipçi kendilerini başarısızlığa gösterir ve Yorum sütununa şarkıcı kurtarma isteklerini gönderir. “Sağlık Geliyor” veya “lütfen gerçekten tekrar formda kalmak için gerekli zamanı alın” diğer şeylerin yanı sıra okunur.