Wolfgang Kubicki: FDP politikacının gizli güzellik cerrahisi

semaver

New member
FDP politikacı değişiyor gibi görünüyor

Wolfgang Kubicki güzellik müdahalesinden bahsediyor

05.02.2025 – 17:49 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Wolfgang Kubicki: FDP federal başkan yardımcısı eskisinden daha yalın görünüyor.

Resmi büyütmek

Wolfgang Kubicki: FDP federal başkan yardımcısı eskisinden daha yalın görünüyor. (Kaynak: Image/Mike Schmidt)

Dik talep ve tezleri olan manşetler üretmeyi seviyor: Wolfgang Kubicki. Ancak şimdi, FDP adamı ortaya çıkmasıyla konu haline geliyor.

Wolfgang Kubicki şu anda kolay değil. Partisi FDP, hala bir anlam kaybıyla mücadele ediyor: parti akut varoluş korkularından muzdarip. Çünkü FDP'nin skandal detaylarının ortaya çıktığı trafik ışıkları dışarı çıktıktan sonra, Liberaller çoğu ankette sadece yüzde 4'tür ve 23 Şubat'ta seçimlerde Federal'a taşınmayı itiraf eder.

Bu yüzden Wolfgang Kubicki, “Açık Saha Savaşı” nda kilolarının sadece yuvarlandığının tüm stresle görsel olarak değişti mi? “Bild” in bildirdiği gibi, 72 yaşındaki çocuk yakın zamanda 15 kilogram azaldı.

Kubicki, “Çok düşünceli bir kadınım var. Nisan ayında bana sadece çıktığımda federal için tekrar koşabileceğimi söyledi.” Kubicki, karısının en az on kilo kilo kaybına inanmadığını söyledi. Sonunda 15'e ulaşması daha şaşırtıcıydı.

Ama hepsi bu değil. 9 Aralık'ta Kubicki bir güzellik ameliyatı geçirdi. FDP adamı boşluklar tarafından sıkıldı: “Görme alanım zaten etkilendiğinden, göz doktorumun tavsiyesi olması gerekiyordu.” “Sağlık sigortası şirketi hemen prosedürü kabul etti çünkü gerçekten daha kötü görebiliyordum. Şimdi bakışlarım tekrar açık ve her şeyi çok daha parlak ve daha net görüyorum.”

Ayrıca bu yeni şeffafla siyasi olarak fayda sağlayabilir ve partisine ayaklarına yardım edebilir mi? Belirsiz. Kilo kaybının bunun için açık bir avantajı var: “Eşyalarım bana tekrar uyuyor” diyor Kubicki, “Son iki veya üç yılda satın aldığım takımlar şimdi benim için çok büyük hale geldi. Şimdi 85 ağırlığında oluyorum Kilo, tam olarak düğünde yaşadığım ağırlık. “