semaver
New member
Bu sefer Vox şovunda özellikle erotik bir teklif vardı ve aslanlar bunu memnuniyetle kabul etti. Sonuç açıktı.
Pazartesi akşamı yaratıcı kurucular “The Lions’ Den”in yeni bölümünde fikirlerini bir kez daha sundular. Berlin’den Jasmin Kamann yatırımcıların seks hayatlarını hedef alıyordu. Onun başlangıcı tamamen şehvet ve aşkla ilgilidir. Hedefini açıklayan 33 yaşındaki oyuncu, “‘Ruby’yle insanlara hayatta daha fazla duygusallığa sahip olmaları konusunda ilham vermek istiyorum” dedi.
Kadın ve erkeklere yönelik olarak sunulan “Ruby” ürünleri, Hint kuşkonmaz bitkisi olan Shatavari gibi yüksek kaliteli hammaddelerden üretiliyor. Bu bitki “yüz erkeğe sahip olan” anlamına geliyor. 120 kapsülün fiyatı 119,90 euro, çay ise 24,90 euro. Kurucu 250 bin euro hibe istedi ve karşılığında şirket hisselerinin yüzde 15’ini teklif etti.
“Lion’s Den” yıldızları libido çayı içiyor
Aslanları ikna etmek için Jasmin Kamann onlardan bunu stüdyoda kendilerinin denemelerini istedi. “Şimdi gecenin en önemli anına geçelim,” diye duyurdu ve libido çayını ikram etti. İç ve etkilerini hisset, diye söz verdi. Tillman Schulz, Nils Glagau, Ralf Dümmel, Carsten Maschmeyer ve Tijen Onaran katılarak reklamı yapılan erotik güçlendiriciyi test etti.
Ancak sıcak içecek herkesi üşüttü. Tillman Schulz hemen dışarı çıktı. “Hiçbir şey hissetmiyorum, bu yüzden dışarıdayım” diye açıkladı. Diğerlerinin de hiçbir etkisi olmadı. Erotik uzmanı Tijen Onaran bile ısırmadı. “Sana inanıyorum ama markan çok geniş. Biraz zamana ihtiyacın var, ben yokum” diye açıkladı. Sonuçta “Ruby” için anlaşma sağlanamadı.
Ancak kendi kendine yaptığı başka bir deney de başarılı oldu: Nils Glagau, kurucu Jenny Reckmann tarafından geliştirilen kendinden yapışkanlı “Nuni” emzirme pedlerini denedi. “Çok yakışıyor” dedi ve bir teklifte bulundu. “Daha net bir hedef kitle oluşturmaya çalışacağım. Yüzde 25’i için size 90.000 avro vereceğim” diye önerdi. “Nuni” için anlaşma.