semaver
New member
Will Smith ve Jada Pinkett Smith, 2022’de Oscar’larda çift olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise ortaya çıkıyor: İki oyuncunun uzun süredir bir ilişkisi yok.
Yüzüne atılan bir tokat, 2022’deki Oscar’lara gölge düşürdü. Komedyen Chris Rock, canlı yayında oyuncu Jada Pinkett Smith’in tıraşlı kafasıyla dalga geçti. Sunucu daha sonra aktör ve Jada Pinkett Smith’in kocası Will Smith’ten alkış aldı. “Karımın adını ağzına alma!” O sırada 55 yaşındaki adam koltuğuna dönerken şunu söyledi.
Şimdi, bir buçuk yıl sonra Jada Pinkett Smith şaşırtıcı bir ayrıntıyı ortaya çıkardı. Oscar skandalı sırasında o ve kocası çoktan ayrılmışlardı ama ikisi hâlâ bir çift olarak görünüyordu. İkili 1997’de evlendi.
“Birbirimize karşı derin bir sevgimiz var”
People dergisine verdiği röportajda evliliğinin mevcut durumu hakkında şunları söylüyor: “Bunu hâlâ çözmeye çalışıyoruz.” Ayrıca Oscar’lardan önce altı yıl boyunca ayrı kaldıklarını da ortaya koyuyor. Ve yine de: “Birlikte gerçekten çok şey yaptık. Sadece birbirimize karşı derin bir sevgimiz var ve bunun bizim için nasıl bir şey olduğunu bulacağız.”
Jada Pinkett Smith de şok edici olay hakkında yorum yaptı ve bunun sonucunda Will Smith on yıl boyunca tüm Akademi etkinliklerine katılmaktan men edildi. “‘Bu bir skeç’ diye düşündüm.” Olayı televizyondan canlı izleyen birçok kişi gibi o da ilk başta bunun gerçek olduğuna inanmadı. “‘Will’in ona vurmasına imkan yok’ diye düşündüm” diye anımsıyor. “Will sandalyesine dönene kadar bunun bir skeç olmadığını anlamadım.” Gösteriden sonra yalnız kaldıklarında ona “İyi misin?” diye sordu.
Bunun cevabı halen devam eden bir çalışmadır. Will Smith o akşam “Kral Richard” filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar’a layık görüldü. Dizi aynı zamanda Altın Çocuk ödülüne de layık görüldü. Ancak o akşam bunların hepsi arka planda kayboldu.