semaver
New member
“Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin yeni sezonu cuma günü başlıyor. Bu yılki adayların ilk fotoğrafları şimdiden mevcut.
İşler yavaş yavaş heyecanlanmaya başlıyor: Bu yılki “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” katılımcıları. orman kampına doğru yola çıktık. İşler gerçekten başlamadan önce, ilk olarak rakiplerini tanımalarına izin verildi. İlk buluşma Avustralya'da lüks bir yatta gerçekleşti. Ayrıca programın sunucuları Sonja Zietlow ve Jan Köppen tarafından da karşılandılar.
Yattan helikopterle alınıp ünlülerin iki hafta boyunca her türlü lüksten vazgeçmek zorunda kaldığı orman kampına götürülmelerinden kısa bir süre önce bir fotoğraf çekildi. Anlık fotoğraf, teknenin lüks oturma odasındaki geniş bir kanepede oturan on iki orman yıldızını gösteriyor.
Ayrıca kimin orman kampına taşınmaktan özellikle korktuğu da netleşiyor: fenomen Twenty4tim ve realite yıldızı Kim Virginia gergin bir duruşla ön sırada oturuyorlar ve gergin bir şekilde ellerini yüzlerinin önünde tutuyorlar. 28 yaşındaki oyuncu aynı zamanda tamamen pembe, pelüş bir palto, kuş tüyü çoraplar ve dar bir elbiseden oluşan abartılı kıyafetiyle de dikkat çekiyor.
Diğerleri zaten kıyafetlerini ormana uyarladılar: Oyuncular Felix Jascheroff ve Heinz Hoenig orman desenli şortlar ve yazlık gömlekler giyiyorlar. Model Anya Elsner kıyafeti konusunda daha fazla endişeli olabilir: Zietlow ve Köppen sorduğunda deniz tuttuğunu itiraf ediyor.
Sonuçta ilk buluşma uyumlu görünüyor. Diğer yıldızlar (Lucy Diakovska, Fabio Knez, Leyla Lahour, David Odonkor, Sarah Kern, Cora Schumacher ve Mike Heiter) da gergin olmaktan ziyade mutlu görünüyor. Önümüzdeki iki hafta da böyle mi kalacak? “Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 17. sezonu 19 Ocak'ta saat 20.15'te RTL'de başlıyor.