YouTuber'ın başvurusu böyle oldu

semaver

New member
Uygulama böyle oldu

YouTube'un en büyük yıldızı MrBeast nişanlandı

02/01/2025 – 08:53Okuma süresi: 2 dakika

MrBeast: Onu YouTube'da 300 milyondan fazla kişi takip ediyor.

Resmi büyüt

MrBeast: Onu YouTube'da 300 milyondan fazla kişi takip ediyor. (Kaynak: IMAGO/Zoonar.com/Lumeimages.com)

YouTube yıldızı MrBeast yeni yıla büyük bir duyuruyla başlıyor. Kız arkadaşı Thea Booysen ile evlenmek istedi.

Kendisi dünyanın en başarılı YouTube yıldızı: Platformda 340 milyon kişi tarafından takip edilen MrBeast. Ayrıca yılın başında hayranlarıyla özel mesajlar paylaşmak için kullandığı 64 milyon takipçili Instagram'da da geniş bir erişime sahip.

Gerçek adı James Stephen Donaldson olan MrBeast, kız arkadaşı Thea Booysen ile nişanlı. Teklif zaten Noel'de yapılmıştı, ancak o anın izlenimlerini ancak şimdi Instagram'da yayınladı. Birkaç fotoğrafta, partneri ve diğer aile üyeleriyle birlikte oturma odasında çiftlere özel Noel kazakları giymiş ve içinde nişan yüzüğü bulunan kara bir kutuyu uzatırken görülebiliyor. Aşağıdaki yazıda sağa tıklarsanız tüm fotoğrafları görebilirsiniz.

MrBeast, Amerikan Amerikan “People” dergisine verdiği bir röportajda bu teklifi şöyle anlatıyor: “İçinde yüzüğün olduğu gerçek hediyeyi ona vermeden önce ses çıkarmak için bilerek büyük bir kutuyu düşürdüm. Sonra diz çöktüm ve ona evlenme teklif ettim.”

Donaldson müstakbel eşiyle 2022'de tanıştı. O zamandan beri ilişkilerini düzenli olarak sosyal medyada paylaşıyorlar. Thea Booysen, People dergisine teklif konusunda “son derece heyecanlandığını” ve “evet” demekten bir an bile tereddüt etmediğini söyledi.

Çift, düğünü olabildiğince gizli tutmayı planlıyor ve töreni tenha bir yerde yapmayı düşünüyor. MrBeast, “Bunu herkesten uzakta olduğumuz bir adada yapmayı düşünüyoruz” dedi.

MrBeast'in ünü alışılmadık ve çoğunlukla muhteşem eylemlerin yer aldığı videolarla tanındı. Örneğin çeşitli yardım kuruluşlarına destek olmak amacıyla bir süpermarketin tamamını 524.721 avroya satın aldı.