ZDF dizisinin ikinci sezonu televizyon izleyicilerini ikiye böldü

semaver

New member
ZDF dizisi “Saray”a tepkiler

“Bir klişe diğerini takip eder”

9 Ocak 2025 – 14:23'te güncellendiOkuma süresi: 2 dakika

Luise (Lary Müller) Saray: ZDF dizisinin ikinci sezonu televizyon izleyicilerini ikiye bölüyor.

Resmi büyüt

“Saray”da Luise (Lary Müller): ZDF dizisinin ikinci sezonu televizyon izleyicilerini ikiye bölüyor. (Kaynak: Nadja Klier / ZDF)

“The Palace”ın ikinci sezonu gerçekten bu kadar hayal kırıklığı yaratıyor mu? İzleyiciler ZDF serisini çok farklı değerlendiriyor.

Televizyon dizisi “The Palace”ın ilk sezonunun büyük başarısının ardından Çarşamba günü sona eren ikinci sezonu çok daha az popüler oldu. Hem reyting açısından hem de içerik açısından son yayınlanan bölümler 2022'deki açılış dizisi kadar ikna edici değildi.

Pek çok izleyici senaryonun klişe olmasından ve oyunculuk eksikliğinden şikayetçi. Ancak pek çok kişi, t-online'a gönderilen çeşitli mektupların gösterdiği gibi gördüklerini beğendi.

Birgit Schrader Kötü eleştirileri hiç anlamadığını ortaya koyuyor. “Devam filminin çok iyi uygulandığını düşünüyorum. Olay örgüsü çok gerçekçi ve heyecan verici. Doğu ile Batı arasındaki fark iyi temsil ediliyor.” T-online okuyucusu oyunculuk kalitesini de övüyor.

“İkinci sezondan dolayı hayal kırıklığına uğradım” diye yazıyor Lutz Döhlert. “Tüm bunlar bana özel kanallardaki pembe dizileri hatırlatıyor. Çok yazık, çünkü ilk sezonu gerçekten beğendim.”

gerd Weinrich e-postalar: “İkinci sezonun başarılı olduğunu düşünüyorum. Sıkılmadım. İyi bir karakter kadrosu var ve revü performansları harika.”

“Bir klişe diğerini takip ediyor” diyor Sylvia Rudolph. “Bazı oyuncular zayıftı ve olay örgüsü tamamen abartılıydı.”

Patricia Behn şöyle diyor: “Yeni sezon hiçbir şekilde ilkinden aşağı değil. Genç oyuncuların yeteneklerinden çok etkilendim.”

“Tamamen hayal kırıklığına uğradık” diye itiraf ediyor Anita Scewczyk. “Devam filmi için çok heyecanlandık ama hiç beğenmedik. Oyuncular ellerinden geleni yapabilirler. Bir dönüm noktası yaşadık, gösterilenler abartılı. İlk sezonu çok sevdik ve izledik. Medya kütüphanesinde birkaç kez, ancak ikincisinde değil.”

Ocak Muhteşem Bir noktayı eleştirse de genel karar olumlu: “İkinci sezonda çok fazla enerji var ve oldukça heyecan verici. Ancak karakterlerin dizilimi günlük bir diziyi anımsatıyor: seri canavar (Karla), tatlı kız (Luise), şefkatli, kötü niyetli ve gizemli olan. Ayrıca her bölümün sonunda bir heyecan verici olay var.”

E-postalar “2. Sezon ve Friedrichstadtpalast hakkındaki hikaye, yeniden birleşme zamanının atmosferini çok iyi yansıtıyordu – evet, o zamanlar da böyleydi.” Juliane Lehmann. “Mükemmel dans eden oyunculardan oluşan çok iyi bir kadro vardı. Üçüncü sezonu da görmek isterim.”