ZDF yıldızı Karen Webb kronik hastalığını kamuoyuna duyurdu

semaver

New member

Karen Webb, 15 yılı aşkın bir süredir “People Today” için kamera karşısındaydı. Ancak sunum yapan kişi hakkında neredeyse hiç kimsenin bilmediği bir şey var: Kurdeşen hastası.

Karen Webb ilk kez 1990'ların sonlarında televizyona çıktı. O sırada 26 yaşındaydı. 2000'li yılların başında sunucu ZDF'ye taşındı ve 20 yıldan fazla bir süre Mainz istasyonunda çalıştı.

Karen Webb çoğu izleyici tarafından “People Today” programının sunucusu olarak tanınır. Ancak geçen yıl ZDF programının yeniden yapılandırılması nedeniyle format iptal edildi. O dönemde Bild'e verdiği demeçte, “Programın sunucusu olarak benim için utanç verici. Ancak bir kapı kapandığında diğeri açılıyor” dedi.

Karen Webb kurdeşen hastası

Kısa bir süre sonra 52 yaşındaki oyuncu, “Bunte” ile yaptığı röportajda açıkladığı gibi, ara verdi ve “MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee”de tedavi gördü. TV yıldızı, “Vücudum için iyi bir şey yapmak istedim: detoks, bol uyku ve Salzkammergut'taki Altausssee Gölü'nün muhteşem doğası” dedi. Karen Webb 13 yıldır şekersiz yaşıyor.

“Bütün değerlerim iyi!” Sunucu mutlu bir şekilde diyor ama aynı zamanda birkaç yıl önce aldığı bir teşhisi de açıklıyor. “Sekiz yıldır kronik bir hastalıktan muzdarip olmama rağmen çok şükür hiçbir sorunum yok: Kurdeşen olarak da bilinen ürtiker.”

Cildinde kırmızı lekeler ve kabarcıklar oluşuyor. “Bana göre bunlar, kayak botları veya sıkı kemerler gibi cilt üzerindeki baskıdan kaynaklanıyor.” Her dört haftada bir enjeksiyon oluyor. Eğer ilaç almasaydı “kaşıntıya dayanmak zor olurdu.” “Neyse ki herhangi bir yan etki yaşamıyorum.”