Adam Nino, aile anlaşmazlığında karışıyor

semaver

New member
“Gelecekte çok şey olabilir”

Cheyenne Ochsenknecht'in adamı aile anlaşmazlığında karışıyor

05/22/2025 – 9:37Okuma Süresi: 2 dakika.

Cheyenne Ochsenknecht: Babası aktör Uwe Ochsenknecht ile gergin bir ilişkisi var.

Resmi büyütmek

Cheyenne Ochsenknecht: Babası aktör Uwe Ochsenknecht ile gergin bir ilişkisi var. (Kaynak: ImaGo/EventPress sürdü)

Model Cheyenne Ochsenknecht, babası Uwe ile birlikte aile bükümü hakkında açıkça konuşuyor. Kocası Nino Sifkovits tavsiyeyle yanınızda.

Cheyenne Ochsenknecht, aile anlaşmazlığı hakkında konuşuyor. Son zamanlarda ARD şovuna “Deep and Net” konuk olarak, Reality TV artık babası Uwe Ochsenknecht ile temas kurmadığını duyurdu. “Bir şekilde 14 yıl sonra koşmak istemiyorum” dedi. Şimdi iletişim hakkında bir yorum yapıyor.

“Başkalarını biliyorum, üç daha kötü şey oldu ve hala iyi. Herkes kendileri için neyin iyi olduğuna ve neyin iyi olmadığına karar verebilir” diyor “Bild” ile yaptığı röportaj. Cheyenne Ochsenknecht'in kocası Nino Sifkovits de gazete ile konuşmanın bir parçası ve şöyle vuruyor: “Cheyenne gerçekten gücü olan bir kişi.” “Hiçbir yerden bir kesim yapabilirsiniz”.

“Onlar için: Zack, bitti. Bunu yapamam,” diyor Sifkovits. Ancak Cheyenne Ochsenknecht, babasıyla uzlaşmayı dışlamaz: “Gelecekte çok şey olabilir.”

Sifkovits, her insanın onları algılamak istiyorlarsa ikinci bir şansı hak ettiğine ikna oldu: “Herkes biz de dahil olmak üzere hatalar yapar. Eğer denerseniz, geri dönüş bir yolu var. Cheyenne vermek istediğim şey bu.” “Bild” bilgilerine göre, Uwe Ochsenknecht'ın şu anda ailesine karşı yasal olarak hareket etmesi gerekiyor. TV şovunda “This Oxenknechts” da gösterilmek veya bahsedilmek istemedi.

Cheyenne Ochsenknecht ve Nino Sifkovitler 2019'dan beri birlikte ve 2022'de sunağın önünde birlikte adım attılar. Avusturya'daki Graz yakınlarındaki bir çiftlikte yaşadıkları Mavie ve Matteo adında iki çocuğu var.