Alexander Herrmann: Yıldız şeften beş günlük tarif

Ayden

Global Mod
Global Mod
Herta bunun nasıl yapıldığını biliyordu. Bugün pek çok beslenme gurusunun vaaz ettiği şeyi yaşadı: Sağlıklı beslendi, çok egzersiz yaptı ve hayata karşı olumlu bir tutum geliştirdi. 104 yaşına kadar yaşadı ve yaşlılığa kadar mükemmel bir sağlıkla kaldı; artrit, kardiyovasküler sorunlar ve diyabetten kurtuldu. Frankoniyen TV şefi, “Büyükannem bana nasıl sağlıklı yaşlanabileceğimi gösterdi” diyor. Herrmann yeni kitabında keyiften ödün vermeden sağlıklı beslenmenin nasıl sağlanabileceğini gösteriyor. Yemek Kitabı “Çünkü daha sağlıklı”.

İlk bakışta Büyükanne Herta'nın zengin beslenme olarak adlandırdığı şey oldukça abartılı görünüyor. Günlük lahana turşusu içeceğinin yanı sıra, hanımefendi bol miktarda tam tahıllı ekmek içeren zengin bir kahvaltı yaptı, ancak bunun dışında mütevazıydı. Öğle yemeğinde sadece küçük bir şey (kesinlikle makarna değil), öğleden sonra bir parça peynirli kek (tabansız) ve akşamları ise genellikle kırmızı şarapla neredeyse hiçbir şey yemediği zamanlarda yiyordu. Daha yakından bakıldığında bunun son derece modern bir diyet olduğu görülüyor. Herta, ne olduğunu bilmeden aralıklı oruç tutmakla kalmadı, doğal olarak sağlıklı yiyecekleri de tercih etti. Diğer şeylerin yanı sıra yerel süper gıdalara, karmaşık karbonhidratlara ve fermente gıdalara güveniyordu.

Alexander Herrmann'ın “mutfak ilk yardım çantası”

Herrmann, “Vücudunuza 'dahil ettiğiniz' şey, onun yaşadığı ve yaşaması gereken şeydir” diyor. Yiyecek yakıttır ve fiziksel ve psikolojik sağlığımız üzerinde etkisi vardır. Sezgisel beslenmenin ne anlama geldiğini, bireylerin nelere dikkat etmesi gerektiğini ve süpermarket raflarında hangi yiyeceklerin kral olduğunu anlatıyor. Yeni yemek kitabı onun “mutfak ilk yardım çantası”dır.

Tadı güzel olan ve sizi genç yapan şey nedir? Bas Kast hangi yiyeceklerin bizi daha yavaş yaşlandırdığını açıklıyor

06:56 dakika

Ama hepsi bu değil. Kitap aynı zamanda 70 tariften oluşan sağlıklı bir ziyafet rehberi de sunuyor; ister güne başlamak için, ister küçük bir öğün olarak, ister ana yemek olarak. Bu arada lahana turşusu suyu dahil değil, bunun yerine yıldız bir şefe yakışır şekilde biber köpüğü ile buzlu matcha çayı, avokado pestolu trofie, antep fıstığı ve eritilmiş domates veya deniz topalak veya sırlı ördek göğsü gibi harika tarifler var. safran balı ve kabak.

Yukarıdaki fotoğraf galerisinde yeni yemek kitabından beş tarifi tıklamanız için sunuyoruz.

“Çünkü daha sağlıklı: Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar keyif için 70'in üzerinde ustaca tarif” Alexander Herrmann Dorling Kindersley Verlag tarafından yayınlandı, 224 sayfa, 24,95 euro.

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

tpo.