Birçok kişi tatillerde ailelerini ziyaret etmek için trenle seyahat ediyor. Ancak bu görünüşe göre hoş olmayan bir deneyime yol açabilir: Bilet aniden kaybolur.
Gezginler sadece Zoltan fırtınasından bu yana Deutsche Bahn ile ilgili sorunlara hazırlıklı değiller. Ancak zaten sıklıkla dikkate alınan gecikmelere ek olarak, görünüşe göre başka bir zorluk daha var. “DB Navigator” tren uygulamasının bir kullanıcısı, mevcut aboneliğine rağmen, biletlerini kontrol ederken aniden kendisine Almanya bileti gösterilmediğini anlatıyor.
Bu nedenle, uygulamaya tekrar giriş yapmanın veya DB ana sayfası üzerinden yoldan sapmanın bir faydası olmadı. Hiçbir yerde Almanya bileti yok. Alman BT güvenliği uzmanı Felix von Leitner’in izleme blogu “Fefes Blog”a göre gezgin, “İşler benim için son derece rahatsız edici hale geliyor” diye yazıyor. “Orkestra şefine ne olup bittiğini bilmediğimi söylüyorum ve inmek üzere olduğum için kimliğimi çıkarıyorum. Beni en çok onun tepkisi şok etti.”
Açıklamaya göre tren görevlisi, kendisine bu sorunun daha sık yaşandığını ve yolcuların tedbirli olmak adına Almanya biletlerinin ekran görüntüsünü alması gerektiğini belirtti. İlgili kişi şöyle devam etti: “Daha sonra tatil nedeniyle gitmeme izin verdi. Görünüşe göre o kadar şok olmuş görünüyordum ki, bilet kaçakçısı gibi görünmüyordum.”
t-online, Deutsche Bahn’a bunun yaygın bir sorun olup olmadığını sordu. Bir sözcü, bu sorunun ancak tatilden sonra uzman departman tarafından açıklığa kavuşturulabileceğini söyledi.
Deutsche Bahn: Bilet yeniden böyle görünüyor
Her durumda, bu olay demiryolları açısından tamamen bilinmiyor gibi görünmüyor. Şirket, internet sitesindeki “Sık Sorulan Sorular” bölümünde “Deutschland Biletim neden uygulamada görünmüyor?” sorusunu yanıtlıyor. şu şekilde: “DB Navigator’ı henüz güncellememiş olabilirsiniz.”
Bu durumda şu adımlar yardımcı olacaktır: “Almanya biletiniz artık görüntülenmiyorsa, lütfen sayfayı ekrandaki aşağı doğru bir kez çekerek uygulamadaki ‘Biletlerim’ alanını güncelleyin. Almanya biletiniz hala görünmüyorsa, lütfen hangisini kontrol ettiğinizi kontrol edin. filtreler yukarıdaki filtre seçenekleri altında ayarlanır. Mevcut tüm biletleri görüntülemek için filtreyi ‘Tümü’ olarak ayarlayın.”
Ekim ayı başlarında kullanıcılar Almanya biletlerinin tren uygulamasında gösterilmediğinden şikayetçiydi. O dönemde “DB Navigator” 24.1.0 sürümüne güncellendi. O dönemde demiryolu, eksik biletlerin manuel olarak eklenmesi gerektiğini de tavsiye etmişti: “Bir bilet görüntülenmiyorsa, ‘Seyahat’ alanında abonelik numaranızla birlikte ‘+’ işaretini kullanarak ona erişebilirsiniz (bunu e-posta yoluyla aldınız). aktivasyon e-postası) ve Soyadınızı ekleyin.”