Aşk hayatına üzücü vahiy

semaver

New member
Marc Eggers için sevgi başarısız oldu mu?

Bill Kaulitz, aşk hayatının üzücü vahiyini yapıyor

03/27/2025 – 8:28Okuma Süresi: 2 dakika.

Bill Kaulitz: Şarkıcı şimdi samimi ayrıntıları ortaya koyuyor.

Resmi büyütmek

Bill Kaulitz: Şarkıcı şimdi samimi ayrıntıları ortaya koyuyor. (Kaynak: ImaGo / Denis Guignebourg / Extate)

Bill Kaulitz birkaç aydır tekrar yolda. Şimdi Tokyo Hotel ön adamı, sevgiye yol açabilecekleri gösteriyor.

Bill Kaulitz son yıllarda bir sansasyona neden oldu. 2023'te şarkıcı ve YouTuber Marc Eggers Kisend Oktoberfest'te görüldü-o zaman ikisinin flörtü de Netflix serisi Kaulitz & Kaulitz'de tartışıldı. 2024'te Kaulitz bunun bir ilişki içinde olduğunu açıkladı. Ama aşk muhtemelen sonsuza kadar amaçlanmamıştı: yılın başında, Tokyo Hotel ön adamı tekrar bekar olduğunu halka açtı. Yeni ifadeler artık dikkat çekmenizi sağlıyor.

Çok eşlilik konusu Tom Kaulitz ile ortak podcast'te ortaya çıktı. Bill Kaulitz daha sonra her zaman açık ilişkilerde olduğunu açıkladı – ancak istemeden. “Örneğin, ilişkilerimin her birinde, herkese ihanete uğradım,” dedi 35 yaşındaki çocuk, “Yani, bence bu hiç karar vermediğim acı verici, ama her zaman götürüldüm.”

Tom Kaulitz özetledi: “Yani diğerinin her zaman açık bir ilişkisi vardı ve sen yoktu.” İkiz kardeşi bunu doğruladı ve daha sonra sadece sahtekarlıktan yaşadıklarını ekledi. Görünüşe göre, bu deneyimler onu iz bırakmadan geçmedi: “Bu benim için açık bir yara, bence bunu iyileştirmem gerekecek.”

Bill Kaulitz Marc Eggers'a açıkça cevap vermemiş olsa da – ancak ilişkilerinin her birinde aldatıldığı ifadesine dayanarak, bunun pop yıldızı için de böyle olduğu varsayılabilir. Bununla birlikte, bunun nihayetinde ayrılma nedeni olup olmadığı açık değildir. Bu arada Eggers ifadelerle geri çekiliyor. 38 yaşındaki şu anda “Let's Dance” da görülebilir.