Marina Berlusconi’nin babası ile Cosa Nostra mafya örgütü arasında gizli işbirliği olduğu iddia edilen söylentilere karşı patlaması: Il Giornale’de yayınlanan mektubun metni
İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 17 Temmuz 2023
21. yüzyılın lanet olası anıları. en büyüğü silvio berlusconi uzun bir lösemiden sonra 12 Haziran’da vefat eden babasının anısını savunurken, Gazete hakkında çıkan dedikodulara karşı uzun bir teselli mektubu gizli anlaşma Forza Italia’nın kurucusu ile mafya örgütü arasında Cosa Nostra.
Marina Berlusconi’nin sözleri
İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 17 Temmuz 2023
21. yüzyılın lanet olası anıları. en büyüğü silvio berlusconi uzun bir lösemiden sonra 12 Haziran’da vefat eden babasının anısını savunurken, Gazete hakkında çıkan dedikodulara karşı uzun bir teselli mektubu gizli anlaşma Forza Italia’nın kurucusu ile mafya örgütü arasında Cosa Nostra.
Marina Berlusconi’nin sözleri
«Sayın yönetmen, Otuz Yıl Savaşlarının Silvio Berlusconi ile bitmesi gerekmiyor muydu? Ondan sonra adalet temasının normale dönmesi gerekmiyor muydu? Hayır, ne yazık ki durum böyle değil. Kaybolmasının üzerinden sadece bir ay sonra Floransa savcılığının davayı kararlı bir şekilde devam ettirmesini bekledi. Berlusconi’nin peşindeÜlkede yargı ile siyaset arasındaki çatışma her zamankinden daha canlı ve şiddetliyken, en hayali suçlama mafyadır. Ancak Silvio Berlusconi’nin Ocak 1994’te sahaya girişini kolaylaştırmak için Cosa Nostra’ya ölüm ve yıkımı serbest bırakma emri verdiğine gerçekten inanabilen var mı? Yeni hedef açık: Damnatio memoriae. Hayır, maalesef Otuz Yıl Savaşları Silvio Berlusconi ile bitmedi. Ve kesinlikle sadece onunla ilgili değil. Çünkü Adaletin işlemediği ülke işlevini yerine getiremeyen bir ülkedir. Bu kadar çok başarısızlıktan sonra, bir reformun bizi tam bir hukuk medeniyetine kavuşturmaya yeteceği konusunda hiçbir yanılsama duymuyorum. Ama gerçekten devlet duygusuna sahip olanların bazı önemli adımlar atması gerektiğini düşünüyorum ve umuyorum. Yapmamalıyız, kendimizi teslim edemeyiz. Mahkeme salonlarında okuduğumuz gibi ‘herkes için aynı’ olan adalet hakkımız var. Herkes için, kimin evet kimin olmadığına karar veren belirli savcılar olmadan ».