Bahar İçecekleri 2025: Bu kokteylleri henüz denemediniz

Ayden

Global Mod
Global Mod
Trend içecek
İlkbahar İçin Mükemmel: Bu üç aperatifi henüz sarmadınız

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Birkaç bileşen içeren alkollü soğuk içecekler, bira ve şaraptan hoş bir değişiklik sunar. Üç ferahlatıcı varyant sunuyoruz.

İçindekiler

Bazen küçük bir değişiklik, Aperol Spritz gibi kanıtlanmış bir tariften yeni bir şey yaratmak için yeterlidir. Bunun dışında, henüz İtalyan likörü ile aynı seviyede farkındalıktan hoşlanmayan başka lezzetli aperatifler de var: örneğin Sarti Rosa veya Oriental Deja-Vu. Aşağıda, yazarımızdan kesinlikle denemeniz gereken en popüler üç yaz içeceği sunuyoruz (henüz test edilmezse).

Sarti spreyi

Sicilya kan portakalı, mango ve tutku meyvesinin ince koordineli kombinasyonu ile Sarti pembesiİtalya'dan başka bir aperatif olan bu yaz meyveli ve bitkisel tat deneyimi için içiyor. Bir sprey için ihtiyacınız olan tek şey şu malzemelerdir:

• 1 Organik Sınır
  • 90 ml prosecco
  • 60 ml Sarti Pembesi
  • 10 ml soda suyu
  • Bir avuç buz küpü

Ve böylece bir Sarti spreyi hazırlanır:

1. Adım: Kirmi akan suyun altında iyice yıkayın ve sonra eşit dilimler halinde kesin.
  2. Adım: Büyük (şarap) bir bardağı buz küpleriyle doldurun ve ardından Prosecco ve Sarti'yi üzerine dökün.
  3. Adım: Son olarak, bir soda sıçrama ekleyin ve yaz içkisini kireçle süsleyin.

Déjà-vu tonik

Uzak Doğu'dan Narenciye Notları, zencefil yoluyla hafif keskinlik ve Doğu Baharat Notu – tüm bunlar birleştirilmiş Déjà-vualkolsüz bir varyantta da mevcuttur. Tonik su (100 mL) ve buz küpleri ile kombinasyon halinde, Fransız aperatifi (50 mL) ile ferahlatıcı bir içecek oluşturursunuz. Veya Déjà-vu'dan karıştırılabilecek üç yaz içeceği test ediyorsunuz, örneğin:

Buket de mémoires

• Buz küpleri
  • 25 ml çırçır
  • 50 ml déjà-vu
  • 20 ml kireç suyu
  • 150 ml gül limonata
  • Biber (süslemek için)

Déjà-vu antika rosé

• Buz küpleri
  • 40 ml soda
  • 60 ml déjà-vu
  • 40 MCL Beyaz Şarap
  • Greyfruitzeste (dekorasyon için)

Vintage Diaries

• 50 ml déjà-vu
  • 60 ml tonik su
  • 2 çizgi gül suyu
  • Kayısı
  • 20 ml taze limon suyu
  • Limon Zest ve Rosemary (dekore etmek için)

Dondurulmuş aperol

Aperol, prosecco ve portakalların kombinasyonu, alkollü soğuk içecekleri seven çoğu insan tarafından bilinmelidir. Ama spreyi hiç donmuş bir varyant olarak denediniz mi? Bunun için sadece birine ihtiyacın var Blender (buz ezme işlevi ile) ve aşağıdaki malzemeler:

• 400 ml portakal suyu
  • 400 ml prosecco
  • 120 ml aperol
  • 1 organik portakal
  • Ezilmiş buz

Not: Bu dört bardak dondurulmuş aperol ile sonuçlanır.

Ve böylece yaz içkisini hazırlayın:

1. Adım: Sıradan bir tane doldurun Buz küpü kabı Portakal suyu ile ve gece boyunca dondurucuya koyun.
  2. Adım: Ezilmiş bir buz almak istemiyorsanız, kendiniz de yapabilirsiniz. Uygun bir cihaz bulabilirsiniz Burada.
  3. Adım: Organik turuncuyu akan suyun altında yıkayın ve sonra eşit dilimler halinde kesin.
  4. Adım: Aperol'u prosecco, ezilmiş buz ve portakal suyu buz küpleri ile karıştırın.
  5. Adım: Dört bardak üzerine ince bir kremsi kütle yaratılana ve dağıtılana kadar malzemeleri birlikte püre edin.
Son olarak, dondurulmuş aperol, turuncu bir diskle süslenmiştir. Pipet Hizmet – alabilirsiniz!

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.