Berlusconi, Emilio Fede: “Silvio bir savaşçı”

Abel

New member
Emilio Fede, Berlusconi hakkında: “Eminim ki, mutlak bir sevgi beslediği annesini düşünüyordur ve bu düşünce ona yardım etmektedir.”

İle ilgili Mark Della Corte Yayınlanan 7 Nisan 2023

Basına verdiği röportajda, Emilio Fede Silvio Berlusconi konuştu. TG4’ün eski yöneticisi, eski başbakanın “aslan” olduğunu açıkladı. Fede, Berlusconi’nin şu anda büyük bir aşk beslediği annesini düşündüğünden emin. Fede’ye göre annesine yönelik düşüncesi ona yardım edecekti. Gazeteci, şu anda yalnızca eski işvereni ve arkadaşı için dua edebileceğini de sözlerine ekledi. Fede, Berlusconi’nin kendisine yakın olduğunu iddia ederek ona karşı kardeşçe bir sevgi hissettiği için hikayesinin bir parçası olduğunu belirtti.

Berlusconi için Emilio Fede: “Onun için ancak dua edebilirim”

Emilio Fede hakkında şunları söyledi: berlusconi: “Şu anda sadece onun için, arkadaşım için dua edebilirim. Evet, çünkü benim için Silvio Berlusconi gelip giden bir hikaye… Bizi kardeşçe bir sevgi birleştiriyor ve dostluğumuz asla bitmez.”

TG4’ün eski yöneticisi: “Silvio’ya çok şey borçluyum”

Emilio Fede, gazetecilik kariyerinin kurucusu sayesinde ilerlediğini söyledi. medya seti. “Ona çok şey borçluyum” diye itiraf ederek devam etti: “Önemli olan, mücadele ettiği bu anda ona yakın olduğumu bilmesini sağlamak. Silvio bir savaşçıdır. Eminim mutlak bir sevgi beslediği annesini düşünüyordur ve bu düşünce ona yardımcı olmaktadır”.