Bernhard Brink, Till Lindemann hakkında yorum yapıyor: “Nakavt damlalarına ihtiyacımız yoktu”

semaver

New member

Cumhuriyet savcısı Till Lindemann’ı soruşturuyor. Pop şarkıcısı Bernhard Brink şimdi iddialar hakkında yorum yapıyor. Ve kendi deneyimlerine bakar.

“Sizin için sınır nerede?”

Müzisyen, “1970’lerde her şey serbest bırakıldı. AIDS yoktu, Corona yoktu, nakavt damlalarına ihtiyacımız yoktu, kızların hepsi oradaydı, harika” dedi. Kadın hayranlar ona yaklaştı. “Partiye gitmek istediler ve bizimle geldiler falan. Uyuşturucuya ihtiyacımız yoktu, hiçbir şeye. Harika bir zamandı ve ben de o kadar harika bir pike olduğumu düşündüm ki kızlar benim olduğumu düşünüyorlar.” harika. Bize vurdular. ‘MeToo’ya çok yakındık ama orada değildik.” “MeToo” hareketi, birkaç yıl önce Harvey Weinstein davasının ardından başlatıldı ve cinsel saldırıya uğramış insanları savunuyor.

“Sizin için sınır nerede?” Judith Rakers, son ifadesine atıfta bulunarak soruyor: “Ben asla, bir kız ‘Hayır, oraya gitmek istemiyorum’ derse, onu asla ikna etmeye çalışmam. Sıfır.” Brink, o zamanki zamanın bugünle karşılaştırılamayacağına inanıyor. O zamanlar her şeyin daha iyi olduğunu söylemezdi ama kesinlikle farklıydı.

Bernhard Brink 1970’lerde tanındı ve ilk çıkışını 1972’de “Bombenfest” şarkısıyla “ZDF hit geçit töreninde” yaptı. Şarkıcı olmasının yanı sıra moderatörlük de yapıyor ve düzenli olarak televizyon programlarına çıkıyor.