Bir kullanıcı arayüzünde hata bulunuldu 7

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir kullanıcı aracı 7

Samsung güncellemesi ciddi hatalar nedeniyle durdu

14 Nisan 2025 – 16:51Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 0785631135

Resmi büyütmek

Samsung akıllı telefon: Yeni işletim sistemi One UI 7'nin dağılımı sadece bir hafta sonra tekrar durduruldu. (Kaynak: Zoonar/Ima-Images resimleri)

Samsung, en son işletim sistemi güncellemesinin bir UI 7'nin dağılımını şaşırtıcı bir şekilde durduruyor. Nedeni ciddi bir hata olmalı.

Samsung, Galaxy S24 ve dünya çapında diğer modeller için bir UI 7 güncellemesinin dağılımını şaşırtıcı bir şekilde durdurdu. Tanınmış Samsung-Infactan Ice Universe X hakkında rapor verdiğinden, ürün yazılımındaki “ciddi bir hata” şirketi bu kararı vermeye zorladı.

Android 15'e dayanan güncellenmiş işletim sisteminin yayılması 7 Nisan 2025'te başlamış ve başlangıçta Güney Kore'de piyasaya sürülmüştür. ABD, Kanada, İsveç ve Almanya 10 Nisan'da izledi. Başlamadan sadece bir hafta sonra Samsung şimdi Ripcord'u çekti. Buna göre Samsung, ürün yazılımının tüm sürümlerini sunucularından kaldırdı.

ICE Universe'ye göre, durağın nedeni, Güney Kore Galaxy-S24 serisinin kullanıcılarının artık bir UI 7'yi içe aktardıktan sonra bazı durumlarda cihazlarının kilidini açamadıklarıdır. Galaxy-S24 serisine ek olarak, katlanır akıllı telefonlar Galaxy Z Fol 6 ve Galaxy Z Flip 6 da güncelleme durdurmasından etkilenir.

Şu anda güncellemeyi yüklemiş olan kullanıcılar için resmi bir eylem önerisi yoktur. “Android Police” e göre, etkilenen kullanıcılar başlangıçta mevcut yazılımı cihazda bırakmalı ve Samsung güncelleme yoluyla bir çözüm sağlayana kadar beklemelidir. Bir Galaxy S24 veya katlanır modellerin diğer tüm sahipleri için bu, yeni yazılım için daha da uzun süre beklemeniz gerektiği anlamına gelir.

Samsung resmi bir açıklamada, programın şu anda “müşterilere sorunsuz bir deneyim sunmak için ayarlandığını” yazıyor. Yeni kullanılabilirlik yakında duyurulacak. ” Android 15 güncellemesiyle Samsung, daha önce müşterileriyle kızgınlığı tetikledi. Çok sayıda gecikme, bir UI 7'nin tanıtımını daha da ileri götürdü.