Bunlar “Wilsberg” yıldızı Oliver Korittke'nin tanınmış eski kadınları

semaver

New member
Biri son zamanlarda “Playboy” da vardı

Bunlar “Wilsberg” yıldızı Oliver Korittke'nin eski kadınları

08.02.2025 – 16:33 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 3 dk.

Oliver Korittke: Cumartesi günü aktör, ekki Talkötter rolüne geri dönecek Wilsberg görülebilir.

Resmi büyütmek

Oliver Korittke: Cumartesi günü aktör tekrar “Wilsberg” de Ekki Talkötter rolünde görülecek. (Kaynak: ZDF/Thomas Kost)

Aynı endüstriden iki kadın: İki ünlü aktör Oliver Korittke'yi hatırlıyor musunuz?

Oliver Korittke, ülkenin en çok yönlü aktörlerinden biridir. “Bam Boom Bang” deki kötü şansla zulüm gören sıradan bir konuk olarak, “Alki Alki” de Bulutlu Alkolik veya “Doktor Oyunları” nda gevşek Baba: Berlin yerlisi kameranın önünde görünürse, ulus coşkuyla alkışlar . Yeni bölümde Oliver Korittke, ZDF suç serisi “Wilsberg” in “Ölümcül Zihin” görülebilir.

Profesyonel başarısına ek olarak, aktör de özel hayatta mutlu yıllara bakar. Korittke on yıldır Berlin sanatçısı Mirijam Verena Jeremic ile birlikte. Kızı Frida Nisan 2016'da doğdu. Zaten Mirijam Verena Jeremic'ten önce Oliver Korittke'nin kendi tarafında kamusal yaşamı olan bir kişi olarak yabancı olmayan kadınlar vardı.

Tutkulu spor ayakkabı ve aksiyon figürü koleksiyoncusu, yeni Millenium'un başında aktör Monica Nancy Wick ile evlendi. 53 yaşındaki oyuncu, film yapımcısı, film yönetmeni ve senarist Berlin'de yaşıyor ve Korittke gibi, 1999'da kült filmi “Bang Boom Bang” için bir oyuncu olarak kameranın önündeydi.

Wick çok büyük atılım reddedildi. 2007'de bağımsız komedi “Video Kings” de öncü bir rol aldı, ama hepsi bu. Beş yıl sonra, senaryo ve yönetmenlik yönetimi “Brett Vor'mm Kopp”, Köln'de prömiyeri olan Titus Dittmann'ın hayatının çalışması hakkında bir belgesel. O zamandan beri o zaman Oliver Korittke'den ayrılmış olan sanatçı hakkında sessizleşti – ama huzur içinde değil. Berlin tabloid “BZ” e göre, evlilik mutluluğu sadece dört yıl sürdü, sonra bir gül savaşı izledi.

Bu süre zarfında, Korittke başka bir yerde aşk sensörlerini zaten uzatmıştı. Alıcı, oyuncu olarak da çalışan Tabae Heynig'di. Şimdi Mannheim'da doğan Nisan 2002'de “Wilsberg” aktörünü tanıdı: “O zamanlar doğum günü partisinde sona erdim. Arkadaşları kim olduğumu sorduğunda, çok kuru dedi:” Bu benim yeni Girlfriend '”, Tabae Heynig” Bild “ile yaptığı röportajda açıkladı.

Kısa bir süre sonra, iki endüstri meslektaşının kalpleri aslında aynı saatte ısrar etti. İlişki iki yıl sürdü. Bu süre zarfında Tabae Heynig Münih'ten Berlin'e taşındı: “Harika bir zamandı. Berlin kalçaya başladı ve ben mega mutluydum.” Ama sonra ilişkilerin ani sonu geldi.

Stea Heynig şöyle hatırlıyor: “Oliver bir” playboy “partisine davet edildi ve bensiz oraya gitti. O akşam aslında bir” Playboy “tavşanı ile tanıştı, bu da nihayet ayrılmaya yol açtı.” “Unter uns” oyuncusu için bir aşk rüyası patladı. Bir noktada Oliver ve Tabae birbirlerini tekrar buldular – tüm dostluklarda.

Korittke 2016'da baba oldu, Tabae Heynig de iki yıl sonra anne oldu. Çocuğunun babası Oliver olarak da adlandırılır ve İnşaat Mühendisi olarak tam zamanlı çalışır. “Bugün iyi geçiniyoruz, birbirimize çocuk fotoğrafları gönderiyoruz ve şimdi umursadığımız sevgi dolu ilişkinin benim için çok önemli,” sunuldu.