Beykozlu
New member

Inter Milan'a karşı çeyrek final ikincil, Thomas Müller'in Bayern için son Şampiyonlar Ligi maçı oldu. Bu nedenle duygusal hale gelmedi.
Sonunda kısaca duygusaldı. Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finallerinde Bavyera'dan sonra Giuseppe-Mazza Stadyumu'nun yerini terk ettiğinde, FC Bayern hayranları hala oradaydı. Yüksek alkış ve Müller çağrılarıyla, Inter Milan'a karşı 2-2'de (ilk bacak 1: 2) Alman plak şampiyonlarındaki kraliyet sınıfındaki son maçı oynayan kulüp simgesine veda ettiler. Müller, takipçilere tekrar yönlerinde alkışlayarak ve yer altı mezarlarına kaybolmadan önce elini göğsündeki Bayern arması üzerine vurarak teşekkür etti.
Müller, bu an hakkında daha sonra arenanın karışık bölgesinde “Vücut kısaca bir kaz çarpma ipucu ile tepki verdi.” Dedi. Müller, “Bu konuda fazla düşünemedim, yeni geldi. Takdirimi hissettim ve bu güzeldi,” diye devam etti Müller.
Daha önce, 35 yaşındaki Dazn'ın şanzıman akışı hizmetinde TV röportajında kendisini vermişti. “Bunu duygusal olarak hissetmiyorum,” dedi. Yenilgi hayal kırıklığı yarattı, ancak takım iyi savaştı. Ayrıca savunmacı güçlü bir iç mekana karşı birçok fırsat var. Müller, “Birisi son beş dakikada içeri girerse, o zaman hedefi tekrar açacağız ve sonra burada olabiliriz, ama her şey yolunda,” dedi Müller.
Oyunu stantlardan takip eden ailesi sorulduğunda Müller, “Muhtemelen onlar için benim için daha duygusal.” Dedi. Meydandaki zafer için savaşmaktan hoşlanıyor. “Zaten sonucu alamazsın,” dedi Müller.
Takım arkadaşları durumun farkındaydı. Her şeyden, Lionel Messi ile ebedi sıralamada eşit olduğu 163. Şampiyonlar Ligi maçı FC Bayern için sonuncusu olmalı. Müller, takım arkadaşlarının duruma tepkisini açıkladı. Müller, “Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçım olduğunu hissettikleri de güzel bir his, ama ben de hiçbir şey beklemediğimi söylemeliyim çünkü ne kadar yaptığınızı da biliyorum. Çocuklar kendileriyle savaşmak zorunda.”
163 oyun, 57 gol ve 34 şablonun sayısı da onu soğuk bıraktı. “Anlamı ve geriye bakmaktan hoşlandığım tek şey, kendimi her zaman dahili olarak iddia etmeyi ve tekrar tekrar katkıda bulunmayı başardığımdır.” Dedi. “Burada çok eğlendiğim için memnunum ve birkaç kişinin benim yüzümden de eğlenmesini sağladım. İçimde olan şey bu ve geri kalanı geleceği gösterecek, ama orada nispeten rahatım.”
Şimdiye kadar Müller, önde gelen sınıfta bir geleceği olup olmadığını söyleyemedi. Kendi ifadesine göre, yaz aylarında nereye gideceğini henüz bilmiyor: “Aslında planlamayı henüz bilmiyorum. Sıcak haftalarda burada hiçbir şey sürmedim. Şimdi ne olduğu önemli değil,” dedi Müller.