Conte asgari ücret konusunda Musumeci’ye saldırıyor: “Refahtan bahsetmek yeter”

Abel

New member
Bakan Nello Musumeci’nin asgari ücretle ilgili sözlerini fırtına koparıyor: M5’lerin lideri Giuseppe Conte diğerlerinden daha fazla serbest bıraktı, işte yorumu

İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 22 Temmuz 2023

Utanç incileri. Böylece tanımını yeniden çalışabiliriz Joseph Conte bazıları (tümü değil) Meloni hükümeti tarafından işletiliyordu. Bu kez, Sivil Koruma ve Denizcilik Politikaları Bakanı M5’lerin liderinin görüş alanına giriyor. Nello Musumeci.

Conte, Musumeci’yi devirdi

Ücretler üzerindeki siyasi mücadele devam ederken çoğunluğun bakanlarının sırayla hükmü reddettiği asgari. Tajani sonunda Sovyet tarzı sosyalizmi çağrıştırdıysa, Musumeci “refah”tan bahsetti. Beş Yıldız Hareketi’nin lideri bu konudaki sözlerini ve yorumlarını bir tweet’te bırakmıyor:

«Başka bir gün, giderek daha fazla utanç verici hale gelen Meloni hükümetinin bakanlarının bir başka incisi. Bugün iş Bakan Musumeci’ye bağlı saçma sapan konuşmak. Asgari ücret konusunda ‘Bence cevap çalışmak’ dediniz. Bu kadar refahçılık yeter.’ Apaçık? Giorgia Meloni’nin bakanları, asgari ücret isteyenlerin sabahtan akşama çalıştıklarını bile bilmiyorlar: yardım istemiyorlar, sadece yardım istiyorlar. adil bir şekilde ödenmesini bekler, saatte üç veya dört avro değil. Anayasa üzerine yemin etmiş ama okumamış bakanlar bunlar. Ücretlerin adil ve makul olması,sanat. Anayasal Beyannamemizin 36.. Bu çoğunluğun güçlerinin ülke hakları ve acil durumlar hakkında başka fikirleri var: cebinizde beş bin avro nakitle dolaşan eski senatörler için maaşlar. Gerçekle tüm bağlantılarını kaybetmişlerdir.
Schlein’ın fiyat artışı

Demokrat Parti sekreteri Conte’nin davasını ele alıyor Elly Schlein:

«Mumeci’nin hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum. Açıkçası, “Önce İtalyanlar”dan “Önce Sömürücüler”e geçtiler. Anayasanın 36. maddesini tekrar okumalarını istiyorum çünkü çalışmakla fakiri aynı cümleye sığdırmak mümkün değil. Bana öyle geliyor ki, sağ bu açıklamaları yapmakta zorluk içinde olduğunu ve tartışmasız cama tırmandığını gösteriyor».