Def, Daire’de bulunmayan 45 merkez sağ milletvekilinin gerekçeleri

Abel

New member
“Başka bir yerdeki taahhütler”den “Banyodaydım”a: Merkez sağ milletvekillerinin Meclis’te bulunmayan ve Def’i riske atan tüm gerekçeleri.

İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 28 Nisan 2023

bu merkez sağ Palazzo Chigi’yi utandıran ve Başbakanı öfkelendiren bütçe sapması üzerine tökezledi Giorgia Meloni. Sadece değil. Utanç ve öfkeye ek olarak, milletvekillerinin çoğunluğunun devamsızlığı, Savunma gibi hassas bir konuyu tehlikeye attı.

Def, Daire’de bulunmayan 45 merkez sağ milletvekilinin gerekçeleri

Merkez sağ milletvekillerinde devamsızlık davası patlak verdi Temsilciler Meclisi, bütçe farkını oylamak için sınıfa çağrıldı. imtihana başvuranlar arasındabaşka yerde zorunlu taahhütler ve kendini kim verdi hasta27 Nisan’da Montecitorio’da yaşananların taktikler müttefiklere açık siyasi mesajlar göndermek için masada tasarlandı.

Hükümet çoğunluğu için kritik oylamalara katılmayanların öne sürdükleri gerekçelerin her zaman çeşitli olduğu ve zaman zaman hayal ürünü, yürütme için sansasyonel hatalara hükmettiği doğruysa, kimsenin buna inanmadığını da vurgulamak gerekir. merkez sağ bütçe sapmasına takılıp Def’i riske atabilir.

Çoğunluğun sıraları arasındaki ağırlıklı devamsızlıklar ise kayıt altına alındı. 45 milletvekili yok onu oluşturan dört parlamento grubu arasında.

Devamsızlık belası Montecitorio’ya da ulaşıyor

Çıktılara bakıldığında, saate girmemeyi seçenlerin onlar olduğu ortaya çıktı. İtalya’nın Kardeşlerinden 14 milletvekili, Forza Italia’nın 14’ü, Ligin 15’i Ve 2 Kişi Orta Düzeyde. eğer beni hariç tutarsan görevdeki milletvekilleri Genellikle “resmi bir gerekçeye” güvenebilen diğerleri, Parlamento’da ele alınacak en önemli pasajlarda koalisyonun gücüyle ilgili tartışmalar sürerken yargılanıyor.

Bu arada, İtalyan siyasi tarihinde kristalleşen emsallerin her birinde olduğu gibi, hiç kimse davranışını haklı çıkaracak bir söz söylemedi. Söylentiler, söylenti tadında varsayımları bildirir. Resmi açıklama yok. Alıntı yok. Çünkü, olanların sorumlusunu ararken, -kaçınılmaz olarak- yine kendi amacımız haline gelecek açıklamalarda bulunmamak çok daha iyidir.

Şimdiye kadar yapılan tek benim hatam ve oylama sırasında Meclis’te bulunmaması için açıklama yapan kuvvet destekçisiydi. Francesco Maria Rubano. “Odaya gittim, katiplerden düzenli olarak kartı aldım, sonra tuvalete gittim ve yarım daireye zamanında yetişemedim. Maalesef oylama işlemlerinin sonuna geldim” dedi.