DHDL’den Veprosa: Düşük kalorili sosların tadı nasıl?

Ayden

Global Mod
Global Mod
Ölçek

“Aslanın İni”
Kalorisi düşük ve proteini yüksek ama DHDL’den yapılan Veprosa soslarının tadı da güzel mi?

Dominik ve Alissa Kübler, makarna yerken daha az vicdan azabı çekmek için protein açısından zengin sos tozu Veprosa’yı geliştirdi. Ürünün iyi olup olmadığını test etti. yıldız.

© yıldız

Samira Debbeler

Az kalorili makarna yemekleri için protein açısından zengin sos tozu – Veprosa üreticisinin vaat ettiği şey bu. Vicdan azabı olmadan ziyafet mi? Kulağa harika geliyor, bizimki düşündü yıldızeditör ve ürünü “Aslan İni” den denedi. senin tanıklığın.

Elbe’nin kuzeyinde, gri Hamburg’da, düzenli olarak kısa süreli bir İtalyan oluyorum. Ne zaman İtalyan makarna yemeklerini büyük bir aşk ve telaşla çağrıştırsam ve mutfak sanatımı bir “Bellissima” ile övsem. Ne yazık ki, “la dolce vita” sadece pantolonumun kalıbından bunun muhtemelen çok fazla iyi bir şey olduğunu fark ettiğimde kısa ömürlü oluyor. Çünkü makarna yemekleri özellikle düşük kalorili olarak bilinmez. DHDL katılımcıları Dominik ve Alissa Kübler bunu değiştirmek istiyor. Protein açısından zengin ve düşük kalorili soslarla, vicdan azabı yerini almalıdır. Alissa, “Bir beslenme uzmanı olarak sosların çok lezzetli olduğunu biliyorum ama aynı zamanda genellikle bir yemeğin en sağlıksız kısmıdır” diyor. “Bu yüzden durumu tersine çeviriyoruz ve sosu yemeğin yıldızı yapıyoruz.” Ürünlerinin adı Veprosa’dır.

Veprosa tozu neyden yapılır?

veprosa iki bitkisel protein kaynağı içerir: yani pirinç proteini ve tatlı acı bakla proteinleri. Soslar, kurutulmuş otlar ve baharatlarla desteklenir. Sos tozu yüzde 100 bitki bazlı bileşenlerden oluşur – yani vegandır. Ayrıca soya içermez, glütensizdir ve yapay tatlar ve ilave şekerler içermez. Veprosa’nın dört farklı çeşidi vardır: domates, hafif sos, yeşil pesto ve sarı köri. Önemli bir nokta: Sosların hazırlanması, eriştelerin pişirilmesinden bile daha hızlıdır – yani üç dakikada.

DHDL'den Veprosa sosları mutfak tezgahında.

Veprosa dört farklı tatta gelir: yeşil pesto, domates, sarı köri ve hafif sos

© yıldız

Soslar 250 gramlık poşetlerde gelmektedir. Alternatif olarak, 50 gramlık poşetlerden oluşan daha küçük porsiyon boyutları da vardır. Daha büyük paketler yeniden kapatılabilir bir açıklıkla gelir. İçerik daha uzun süre taze kalır. Sosu hazırlamak için, istenilen miktarda tozu suyla karıştırın ve kaynatın. Sos istenilen kıvama gelince hazır demektir. Tek bir porsiyon, 160 ml suya karıştırılmış 25 gram toz içerir. Daha kremamsı bir kıvam için su yerine bitki bazlı içecekler de kullanılabilir.

Klasik: domates sosu her zaman işe yarar

Domates sosu şüphesiz çok yönlüdür. Makarna, lazanya ve pizza ile iyi gider. Benim durumumda, sosu kılçıksız makarna üzerinde test ettim – sonuçta yemekler sağlıklı alternatifler olmalı. Tadında bir sorun yoktu. Ancak, yaratıcı bir şekilde buharı bırakabilirdim. Sosu erişte ile karıştırdığım için yemek bana biraz sıkıcı geldi. Bir dahaki sefere sosu baharatlamak için sebzeler veya et ekleyeceğim.

Bol sarımsaklı yeşil pesto

Ben büyük bir pesto hayranıyım. Bol sarımsaklı ve otlu yağlı soslar tam benim sevdiğim şey. Şimdiye kadar her seferinde iki ila üç çay kaşığı aldığım küçük pesto kavanozları aldım. Geri kalanı daha sonra buzdolabında telef oldu. Çünkü pesto kavanoz açıldıktan sonra üç gün içinde tüketilmelidir. İstenilen miktarda kolayca karıştırabileceğiniz toz halindeki lezzetli sos bu nedenle oldukça pratik. Ve sadece bu değil, tadı da güzel!

Müstehcenlik kısalıkta yatıyor: sarı köri için sos tozu

Sadece üç dakikada lezzetli bir köri? Veprosa sayesinde bu artık mümkün. “Sarı Köri” çeşidi muhtemelen en baharatlı olanıdır. Asya yemeklerinin hayranıysanız, toz sizi yüksek protein ve düşük kalorili bir şekilde destekleyecektir. Benim tavsiyem: Biberleri, tavuğu ve ananası kızartın, sosu ekleyin ve pilavla servis edin. Restoranlar toplanabilir!

Vurgum: hafif sos

Kremsi kıvamda hafif sosları seviyorum. Bu yüzden Veprosa’nın bu çeşidi benim için en önemli noktaydı. Yine, biraz dolgu eklemenizi tavsiye ederim. Mantarlar veya diğer mantarlar mükemmeldir. Sos, makarna ve spagetti’nin yanı sıra pilav veya güveç ve et ile de iyi gider.

Benim sonucum

Heyecanlıyım. Soslar sadece yerken vicdan rahatlığıyla değil, aynı zamanda gerçekten lezzetlidir. Toz, pesto kavanozlarının tamamını en sonunda atmak zorunda kalmadan istenen miktarın en uygun şekilde dozlanmasını sağlar. Dört çeşit çok farklıdır ve yaratıcı geçişler için yer sunar. yapacağım veprosa tekrar kullanma garantisi!

Ayrıca ilginizi çekebilir:

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Daha fazla bilgi burada mevcuttur.

#Konular