DSDS adayı Sem Eisinger, canlı yayından kısa bir süre önce babasının öldüğünü öğrendi

semaver

New member
Sem Eisinger, “Deutschland sucht den Superstar” adlı canlı şovda göründüğünde duygulandı. Arkasında ağır bir kişisel kayıp yatıyordu.

Geçen Cumartesi “Deutschland sucht den Superstar”ın ilk canlı gösterisinde adaylar bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele ettiler. Ancak Sem Eisinger, duygularıyla da mücadele etti. Eski DSDS galibi Daniel Schuhmacher’in “Anything But Love” performansının ardından sahnede gözyaşlarıyla savaştı ve başlangıçta tek kelime edemedi.

RTL ile yaptığı bir röportajda Eisinger, gösteriden kısa bir süre önce ciddi bir kayıp yaşamak zorunda kaldığını açıklıyor: babası ölmüştü.

İlk canlı şovda Sem Eisinger
İlk canlı şovda Sem Eisinger

İlk canlı şovda Sem Eisinger. (Kaynak: RTL / Stefan Gregorowius)

Şarkıcı, “Buraya gelmeden önce Mallorca’daydım ve son bir yıldır hastanede olan babamı kontrol ediyordum” diyor. Devam ediyor: “Ve bu sabah yediyi çeyrek geçe huzur içinde uykuya daldığına dair bir telefon aldım.” Bu yüzden zaten duygusal olan bu şarkı onu daha da içine çekti.

Aslında Mallorca’ya uçmak zorunda kaldı ama babası defalarca bunu yapmaması gerektiğini söyledi. Eisinger, “Bunu burada yapmam onun hayali, onun dileği,” diyor.

Cumartesi akşamı sergilediği performans, sahada ve ana ekranlar önünde jüriyi ve seyirciyi çok sevindirdi. Sonunda Sem Eisinger, döküm şovunun bir sonraki turuna çıktı. Bu yılki DSDS sezonu şimdiden 20. oldu, bu nedenle adaylar ilk canlı gösteride son birkaç yılın kazanan şarkılarını seslendirdi.