Emilian valisinin heyecan verici duyurusu

Abel

New member
Puglia bölgesi başkanı Michele Emiliano dördüncü kez baba olacak. Ortağı Valeria Gentile hamile.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 23 Haziran 2025, 19:49

Ebeveyn olmak, yaştan bağımsız olarak büyük bir sevinç ve değişim anıdır. Son yıllarda, gittikçe daha fazla insan aileyi yetişkinlikte veya hatta geç olgunlukta genişletmeyi seçerek, geleneksel babalık ve annelik kalıplarına meydan okuyor. Bu Michele'nin durumunda Emilian66 yaşında olmaya hazırlanan Puglia bölgesinin başkanı baba dördüncü kez.

Valeria Gentile: Emilian valisinin ortağı kim

Sanat “Nuvola” adıyla bilinen Valeria Gentile, aslen Puglia'daki Monopoli'den görsel bir sanatçı. Ekonomik ve politik disiplinlerde eğitim aldıktan sonra, kendi ülkesine dönmeden önce Bologna ve Milan arasında yaşadı. Çocukluğundan beri Valeria Yetiştirilmiş resim için derin bir tutkuGeleneksel ve yenilikçi medya arasında değişen farklı teknik ve materyalleri denemek.

2021'de Proje için Uluslararası Fotoğraf ve Sanat Festivali Phest'te özel bir söz aldı. “Seni görüyorum. Yüzünden maviye”. Vücudun kırılganlığını ve kimliğin karmaşıklığını araştıran bu çalışma, derin duyguları ve yansımaları uyandırmak için denizle ilgili sembolizmleri, estetiği ve içeriği orijinal ve ilgi çekici bir şekilde birleştirme yeteneğini doğruladı.

Yine 66 yaşında baba olacak: Emilian valisinin heyecan verici duyurusu

66 yaşındaki Puglia bölgesi başkanı Michele Emiliano, dördüncü kez baba olacağını resmen açıkladı. Kepçesinden kaçmaz DagospyaPuglia Başkanı'nın Ağustos ve Eylül ayları arasında baba olacağını açıkladı: “Saklanacak hiçbir şeyim yok ama iletişim kuracak hiçbir şeyim yok.”

Ortağı, Valeria Gentile, 40 yaşındaki sanatçı Aslen Monopoli'den, Küçük bir kızı bekliyorum Ağustos ve Eylül ayları arasında doğmalı, böylece valinin kişisel yaşamında yeni bir bölüm açmalıdır.

Emiliano zaten var Üç çocukonun sonucu ilk evlilikVe 2021'den beri en büyük oğlundan doğan Enea'nın büyükbabasıdır. Başlangıçta ayrılmış olan hamilelik, son zamanlarda kamuya açıklandı. Çift, Bari'nin kalbinde birlikte yaşıyor ve düşük bir profil korumayı tercih etti ve gerçeklerin istiridasız ortaya çıkmasına izin verdi.