Fritz'i yeniden başlatın! Kutu: adım adım açıklandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
AVM yönlendiricisinin yeniden başlatılması

Fritz'i yeniden başlatın! Kutu: adım adım açıklandı

16 Mayıs 2025 – 12:50Okuma Süresi: 2 dakika.

Fritzbox'ı birkaç adımda geri koyun.

Resmi büyütmek

Fritzbox birkaç adımda yeniden başlatılabilir. (Kaynak: www.imago-mages.de/imago-mages-bilder aracılığıyla Felix Schlikis)

Eğer Fritz! Kutu sorunları gösterir, sistemi sıfırlamanız gerekmez. Fritz'i yeniden başlatırsanız çoğu zaman yeterlidir! Kutu.

Tekrar mükemmel çalışması için bir teknik cihazı yeniden başlatmak nadir değildir. Bir yeniden başlatma, Fritz ile birlikte çok sayıda sorunu çözebilir! Kutu. Size nasıl ilerleyeceğinizi göstereceğiz.

Fritz'inizi yeniden başlatmak için! Kutu, çeşitli yöntemler mevcuttur. En basit yol Fritz'i ayırmaktır! Güç ızgarasından kutu.

Eğer Fritz! Kutu hala mevcuttur, alternatif olarak uygulamada da yazılım yoluyla yeniden başlatabilirsiniz.

Yeniden başlatma yaklaşık iki ila beş dakika sürer. Bu arada, tüm ağ bağlantıları kesintiye uğradı.

MyFritzApp'ı kullanırsanız, Fritz'i de yeniden başlatabilirsiniz! Kutu. Uygulamayı açın ve kaydolun. Ayarlara gidin ve yeniden başlatmayı gerçekleştirin.

Her iki yöntem de Fritz'in tüm ayarlarını korur! Kutu, yalnızca olay günlükleri silinir.