Futbol efsaneleri çevrimiçi çekişiyor

Beykozlu

New member

Rio Ferdinand ve Jamie Carragher sahada rakiplerdi. Bu, kariyerden sonra da hissedilebilir.

Rio Ferdinand ve Jamie Carragher internette birdenbire tartıştı. Eski kulübü Manchester United’ın efsanesi Ferdinand ve United’ın büyük rakibi Liverpool’un ikonu Carragher, Twitter’da birbirlerine saldırdılar.

Tetikleyici Steven Gerrard’dı. Uzun süredir takım arkadaşı olan Jamie Carraghers, Suudi Arabistan birinci lig tarafı Al-Ettifaq’ta baş antrenör olarak sözleşme imzaladı. Ferdinand, Five portalı için Carragher’ı sayarak bir video kaydetti: “Jamie, Jamie Carragher. Neredesiniz adamım? Suudi Arabistan hakkında çok konuşuyorsunuz. ‘Bernardo Silva, buna inanamıyorum. bu ligi araştırmalı vs.’ (…) Oğlunuz şimdi oraya gitti ve sizden bir çıt sesi duymadım.(…) Onun (Jamie Carragher, ed.) Stevie’nin bunu yaptığına inanamadığını söylemesini istiyorum. .”

Ferdinand daha sonra Suudi Arabistan’a taşınmaya karar veren birçok oyuncu ve antrenörü savundu.

“Finansmanını eleştirmek istemedin”

Carragher’ın tepki vermesi uzun sürmedi. Eski stoper Twitter’da şunları yazdı: “Silva, Benzema, Neves veya Steven Gerrard’ı asla eleştirmedim. Suudi Arabistan’ın golfe yaptıkları gibi futbolu satın almaya çalışmasından hoşlanmıyorum. Rio’yu bağladım. Katar’dakiyle aynı” diye yazdı ve dolar işaretli gözlere sahip birkaç emoji paylaştı.

“İşte bu yüzden (Dünya Kupası’nın) açılış maçını BBC için yayınlamayı reddettiniz çünkü finansörünüzü eleştirmek istemediniz!” Ferdinand, Dünya Kupası öncesinde ve sırasında Katar’ın reklamını yapmıştı ve oradaki insan hakları ihlalleri nedeniyle sert bir şekilde eleştirildi.

Ferdinand, Carragher’ın cevabına henüz tepki göstermedi. Rekabet göz önüne alındığında, bu yakında takip edebilir.