Gaziosmanpaşa’da üçüncü kattan düşen çocuk yaralandı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Gaziosmanpaşa’da üçüncü kattan düşen çocuk yaralandı
‘da 4 Ocak Salı günü, üçüncü kattaki dairenin balkonuna çıkan 5 yaşındaki Can Karakaya çabucak hemen bilinmeyen bir niçinle düştü. Annesi ve etrafındaki esnafın fark etmesi üzerine çocuk çabucak hastaneye kaldırıldı. Gaziosmanpaşa’da kaldırıldığı hastaniçin Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen çocuğun sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi. Polis gruplarının yaptığı incelemede, çocuğun 10,86 metreden düştüğü tespit edildi.

“SADECE KOLUNDA VE KALÇASINDA MORLUK VAR”

Çocuğun dedesi İstek Karakaya, “Babası konutta yoktu annesi yanındaydı. Çocuk hiperaktif biri yerinde durmuyor. O anda kapıyı açık bulmuş daha sonra boşluğa düştü. Balkondan düştü. Şu anda durumu güzel. Yalnızca kolunda ve kalçasında morluk var. Yaklaşık 10 metreden düştü” dedi.

“ANNESİNİN KOŞTUĞUNU GÖRDÜM”

Etraf esnafı ise, “Patırdı duydum. Annesinin koştuğunu gördüm. daha sonra herkes topladı. Çocuk hastaneye kaldırıldı. Ablası falan yakınları ceketini üstüne koydu. Yoldan geçenler gördü geldi. daha sonra hastaneye kaldırıldı.” sözü kullanıldı.

DÜŞTÜĞÜ ANLAR KAMERADA YANSIDI

Öte yandan, Can Karakaya’nın 10 metre yüksekten düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İmajlarda, bir çocuğun beton yer üzerine düştüğü, akabinde etraftaki bireylerin çocuğa hakikat koştuğu görüldü.