Giorgia Meloni, Torre del Greco’daki binanın çökmesiyle ilgili açıklamalar

Abel

New member
Başbakan, bugün Napoli varoşlarında yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İle ilgili Albert Muraro Yayınlanan 16 Temmuz 2023

Giorgia Meloni, açılış gününün ortasında sosyal profillerini ele geçirdi. yeni Roma-Pompeii trenisabahın geç saatlerinde olanlar hakkında yorum yapmak için Yunan kulesi.

Giorgia Meloni’nin sözleri Torre del Greco’daki binanın çökmesi

Bugünün basın faaliyetleriyle zaten çok meşgul olan Giorgia Meloni, kendisini (en azından şimdilik) Napoli’nin varoşlarındaki belediye sakinleriyle ve olay yerinde iş başındaki kurtarma görevlileriyle birkaç basit hareketle dayanışma ve yakınlık göstermekle sınırladı. kısa kelimeler: “Napoli ili Torre del Greco’da bir binanın çökme hikayesini endişeyle takip ediyorum ve arama kurtarma operasyonlarından sürekli haberdar oluyorum. Bu saatlerde olay yerinde meşgul olan kurtarıcılara teşekkür ediyor ve olaya karışan insanlara ve ailelerine yakınlık gösteriyorum” dedi.

Torre del Greco’nun Çöküşü: En son güncellemeler

İtfaiyeciler ve yerel makamlar, kimsenin enkaz altında kalmaması umuduyla, enkaz alanını güvence altına almak için kaza mahallinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Şu an için kurban yok, sadece Neyse ki moloz yığınından canlı olarak çıkarılan üç kişi: Ancak bunlardan biri ciddi şekilde yaralanmış olabilir.